O noua relatie dupa divort? Ce trebuie sa stii?

Daca ai fost casatorita, ai trecut printr-un divort, poate ca acum iti doresti sa fii mai atenta in ceea ce priveste relatiile. Si este firesc sa se intample asta. O noua relatie dupa divort? Ce trebuie sa stii? Sunt anumite lucruri pe care i le poti spune noului partener de viata, astfel incat noua relatie sa nu aiba acelasi deznodamant ca precedanta.

O noua relatie dupa divort? Ce trebuie sa stii?

Este bine sa fii sincera cu noul partener de cuplu si sa ii spui anumite lucruri despre tine astfel incat sa decida daca doreste sa se implice sau nu in relatie. Fiecare persoana are un trecut si nu este bine sa il ascunzi. Daca poate ai unele probleme de sanatate, ori fostul sot este agresiv, ai anumite probleme cu el si in prezent, daca ai unele probleme finanaciare in urma divortului, ori sunt si alte aspecte legate de tine pe care stii ca noul partner de cuplu trebuie sa le cunoasca, atunci nu ezita sa ii spui adevarul. Este foarte important sa fii sincera cu el si sa il lasi sa cunoasca totul despre tine pentru ca el sa decida daca vrea sau nu vrea sa intre in acea relatie.

O noua relatie dupa divort? Ce trebuie sa stii?

Sarcasm

Este bine sa ai grija ce ii spui. Poate nu trebuie sa ii comunici orice lucru banal, orice informatie. Desi tie ti se poate parea important, poate pe el lucrurile acelea il vor plictisi. De exemplu, faptul ca noua ta colega de serviciu si-a schimbat look-ul nu este tocmai o informatie pretioasa. De asemenea, nu trebuie ca inca de la inceputul relatiei sa ii faci marturisiri foarte intime. Lasa sa treaca putin timp, nu de la prima intalnire sau de la a doua sa incepi sa ii spui lucruri mult prea personale.

Cand vine vorba despre sex, este bine sa ai grija ce ii dezvalui. Desigur, sinceritatea este si in aceasta privinta foarte imporanta. Insa gandeste-te la faptul ca barbatii pot deveni gelosi asa ca fii atenta la ce ii spui. De asemenea, daca tu consideri ca nu trebuie sau nu a venit momentul sa ii deazvalui anumite informatii, atunci nu o face. Insa respecta si intimitatea lui si nu ii cere sa iti spuna lucruri pe care tu preferi sa le tii pentru tine.

Daca ai copii din casnicia anterioara, trebuie sa ii spui. Insa nu incepe sa ii vorbesti despre copil numai, despre succesele lui de la scoala etc. Pe masura ce va veti cunoaste mai bine si va veti apropia mai mult vei vedea ca va fi mai usor sa faci asta si va veni totul de la sine.

O noua relatie dupa divort? Ce trebuie sa stii?

Growing Self

Nu fi dramatica. Daca se deschid anumite subiecte dureroase, care te fac sa te simti trista si sa izbucnesti in lacrimi, ai grija si incearca sa le eviti. Asta deoarece nici el nu se va simti in largul lui in prezenta ta.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat cateva informatii legate de o noua relatie dupa divort, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta, care spun povesti de dragoste ce te vor face sa crezi din nou in iubire, in relatii si bineinteles, intr-un nou inceput.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment