Nunta visurilor tale. Tot ce trebuie sa stii despre organizarea unei nunti perfecte

Nunta visurilor tale. Tot ce trebuie sa stii despre organizarea unei nunti perfecte, publicta de Editura Casa este un real ajutor pentru viitorii miri. In acest volum, Ratkai Timea vine in sprijinul viitoarelor mirese si viitorilor miri pentrru a-si putea organiza nunta pas cu pas, fara a omite detaliile care pot face diferenta.

Nunta visurilor tale. Tot ce trebuie sa stii despre organizarea unei nunti perfecte

Nunta visurilor tale. Tot ce trebuie sa stii despre organizarea unei nunti perfecte

Editura Casa

Volumul Nunta visurilor tale. Tot ce trebuie sa stii despre organizarea unei nunti perfecte vine in ajutorul viitorilor miri cu sfaturi utile. Parcurgand cartea, vei invata tot ceea ce trebuie sa stii in legatura cu organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viata ta: nunta. Vei afla totul, pas cu pas. Sfaturile practice pe care le vei gasi in carte sunt imbinate cu imagini ce ilustreaza anumite subiecte de mare importanta pentru nunta.

Pas cu pas si pagina cu pagina vei incepe sa culegi informatii referitoare la logodna, cununia civila, cununia religioasa, furnizori si nu numai. Este un ghid complet, scris pentru miresele si mirii care nu stiu cum sa inceapa organizarea evenimentului, ori pur si simlu se simt coplesiti de ceea ce trebuie facut pentru a pune la punct o nunta de vis.

Fiecare femeie isi doreste sa aiba o nunta perfecta. Cele care vor ajunge in posesia volumului in discutie cu siguranta nu trebuie sa isi mai faca griji in privinta organizarii. Mai mult decat atat, vei afla informatii legate de nuntile din trecut, vei afla cat de mult s-au schimbat nuntile de-a lungul timpului.

Nunta visurilor tale. Tot ce trebuie sa stii despre organizarea unei nunti perfecte

Editura Casa

Nu stii inca ce sa ai in vedere cand alegi rochia de mireasa, localul, marturiile de nunta, florile, invitatiile si multe altele? In Nunta visurilor tale. Tot ce trebuie sa stii despre organizarea unei nunti perfecte, Ratkai Timea iti explica totul pas cu pas. Vei avea nevoie de un astfel de ghid pentru a putea trece prin experienta organizarii unei nunti de vis, mai ales daca nu vei primi ajutor din partea unui organizator de evenimente. Tot ce trebuie sa stii vei gasi in carte. Iar imaginile care ilustreaza anumite subiecte cu siguranta vor fi un ajutor vizual pe care sa te poti baza. Cartea iti va fi la indemana oricand si de fiecare data cand nu stii ce sa faci, ai putea sa parcurgi capitolele dedicate nuntii, indiferent despre ce parte a evenimentului este vorba. De asemenea, vei gasi si informatii despre ceea ce se va intampla dupa ce marele eveniment ia sfarsit.

Cartea in discutie este un ghid pe care fiecare viitoare mireasa si fiecare viitor mire trbeuie sa il aiba in casa. Veti primi ajutorul de care aveti nevoie pentru a pune la punct o nunta de vis. Daca sunteti interesati de acest volum, trebuie sa stiti ca il veti gasi aici. Si asta nu este tot. Luna aceasta cartea va avea o reducere pe care nu aveti cum sa o ratati. O puteti recomanda si/sau imprumuta si altora dupa aceea.

Este tare util un astfel de ghid, pe care sa stii ca te poti baza in perioada in care iti organizezi nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment