Motive pentru care sa iei in serios organizarea nuntii si sa acorzi atentia cuvenita detaliilor

Mai jos vei gasi o lista cu motive pentru care sa iei in serios organizarea nuntii. Desigur, fiecare viitoare mireasa va fi atenta la orice detaliu legat de propria nunta. Este un eveniment unic si deosebit. Insa nu uita ca trebuie sa te implici trup si suflet si chiar sa consideri organizarea marelui eveniment ca fiind chiar un job part time. Iata care siunt motivele pentru a face asta.

Cateva motive pentru care sa iei in serios organizarea nuntii

1. Documenteaza-te inainte de a lua o decizie! Ce inseamna asta? Ianinte de a alege un furnizor, asigura-te ca este cel potrivit. Ai mai multe optiuni, asa ca este recomandat sa te documentezi inainte pentru a sti sigur ca veti avea o colaborare benefica pentru ambele parti.

2. Ce este important pentru tine, pentru voi? Stai de vorba cu viitorul sot sau viitosarea sotie. Fiti sinceri unul cu celalalt si dicutati despre ceea ce va place si ce nu, ce isi doreste fiecare de la acea zi, de la eveniment. Este evenimentul amandurora, asa ca respectati-va unul pe altul si repsectati dorintele si prefeirntele fiecaruia. Gasiti o modalitate prin care amandoi sa primiti ceea ce va doriti in acea zi si niciunul dintre voi sa nu fie dezamagit.

Motive pentru care sa iei in serios organizarea nuntii si sa acorzi atentia cuvenita detaliilor

WEsualize

3. Incepeti cu locatia. Printre primele lucurri pe care trebuie sa le decideti in legatura cu nunta este locatia in care va avea loc evenimentul. Cum veti face asta? Puteti merge pe recomandarile celor dragi. De asemenea, pe inernet veti gasi surse de informatii. Sau poate deja aveti o locatie care are o anumita semnificatie pentru voi si va doriti ca aceea sa fie cea in care sa se desfasoare petrecerea de nunta. Incercati sa luati decizia din timp, astfel incat sa nu fiti pusi in situatia de a lua celelalte decizii pe ultima suta de metri. Sub presiune, este posibil sa nu luati deciziile potrivite.

4. Nu alegeti imediat cea mai ieftina varianta. Da, va doriti sa va incadrati in buget. Si poate va atrage ideea de a cheltui chiar mai putin decat ati sperat. Dar fiti atenti! Preturile mai mici ar putea ascunde servicii de o calitate inferioara. Sau nu! Pentru a sti sigur daca merita sau nu sa luati in calcul si acea varinata care presupune mai putini bani cheltuiti, ar fi bine daca ati lua legatura si cu alti furnizori pentru a vedea exact ce ofera si ei si daca intr-adevar este sau nu este cazul sa va opriti asupra celei mai ieftine variante.

5. Luati notite! Poate parea evident, dar din cauza emotiilor si din cauza numeroaselor lucuri pe care le aveti de facut, este posibil sa uitati sa faceti asta. Insa notitele va vor ajuta sa luati o decizie finala deoarece veti putea analiza mai bine fiecare varianta inainte de a hotari care este cea mai buna solutie in ceea ce priveste nunta voastra.

6. Nu luati decizia imediat! Da, poate va incanta tare mult un furnizor si v-a fermcat cu ceea ce are de oferit. Dar inainte de a-i comunica faptul ca va plac serviciile pe care le ofera, este bine sa discuti cu partenerul de cuplu pentru a vedea daca intr-adevar amandoi sunteti multumiti de ceea ce veti primi de la acel furnizor.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment