Motive pentru care partenerii de cuplu sunt nefericiti

Afla care sunt acele motive pentru care partenerii de cuplu sunt nefericiti. Daca vezi ca in relatie au inceput sa apara anumite probleme, inainte de a te gandi la despartire, intreaba-te care ar putea fi motivele din spatele neintelegerilor dintre voi. Poate este ceva ce are legatura cu tine. In randurile de mai jos vei gasi mai multe detalii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Motive pentru care partenerii de cuplu sunt nefericiti

1. Nu faceti multe lucruri impreuna. Este important sa aveti anumite activitati de cuplu. Daca seara, cand ajungeti acasa de la serviciu, fiecare isi vede de treaba lui si nici macar nu va faceti timp sa schimbati doua vorbe, iar in timpul liber fiecare are propriile activitati, atunci este clar ca ceva nu este in regula. Sunteti un cuplu nu pentru a sta mereu separat si pentru a face fiecare ceva diferit. Este bine sa va implicati amandoi in relatie si sa stati mai mult timp unul cu celalalt.

Motive pentru care partenerii de cuplu sunt nefericiti

RVCJ Media

2. Nu ai grija de tine. Daca ai senzatia ca daca esti intr-o relatie asta inseamna ca nu trebuie sa mai ai grija de tine si de silueta ta, te inseli. Nu trebuie sa te neglijezi. Barbatii trebuie sa vada ca arati bine pentru ei, sa fie mandri ca iubitele lor sunt frumoase. Daca vei purta in permanenta haine largi, daca nu il stimulezi vizual, atunci nu trebuie sa te mire faptul ca nu ii mai starnesti interesul. Asa ca, fii frumoasa, aranjeaza-te, machiaza-te si impresioneaza-l cu frumusetea si atuurile tale. Altfel isi va pierde interesul.

CITESTE SI: Ce trebuie sa stii daca sotul tau este gelos?
CITESTE SI: Semne ca mariajul nu este unul de durata

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

3. Il critici deseori. Daca este ceva ce nu face bine, ai grija cum ii atragi atentia. Asta pentru ca daca va observa ca il critici constant, atunci cu siguranta nu se va simti bine si va incepe sa se indeparteze de tine. Nu ii pune mereu ce sa faca, nu ii atarge mereu atentia ca sunt anumite lucruri pe care nu le face asa cum vrei tu sau cum ar trebui. Nu uita ca toti gresim, chiar si tu. Asa ca este firesc ca din cand in cand si partenerul tau sa faca anumite greseli. Iar daca se intampla asta, ai grija cum reactionezi. Nu trebuie sa il critici constant. Arata-l ca il apreciezi.

Motive pentru care partenerii de cuplu sunt nefericiti

Huffington Post

4. Il pedepeseti pentru anumite greseli pe care le-a facut in trecut. Daca si-a asumat greselile pe care le-a facut candva, daca si-a cerut scuze si ai vazut ca de atunci a avut grija sa nu mai faca acele greslei, atunci de ce il pedepsesti pentru ceea ce a fost candva? Este bine sa lasi trecutul in urma si sa te concentrezi asupra prezentului, pentru ca acesta este singurul care conteaza cu adevarat. Mai ales daca ti-a aratat ca s-a schimbat, ar trebui sa treci peste ceea ce a fost. Altfel relatia voastra nu are cum sa evolueze si bineinteles ca pot sa apara si problemele intre voi.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt motivele penbtru care partenerii de cuplu sunt nefericiti, te invit si pe StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment