Moduri in care il poti face sa se simta special

Si el, ca si tine, are nevoie de momente in care sa il faci sa se simta deosebit, in care sa il rasfeti si sa il faci sa se simta pretuit, important pentru tine. Iata care sunt acele moduri in care il poti face sa se simta special.

Moduri in care il poti face sa se simta special

1. Fa-i complimente. Si barbatii au nevoie de ele, nu numai femeile. Asa ca nu mai sta prea mult pe ganduri si spune-i cat de bine arata cu noua cravata, cu noul look, sau pur si simplu spune-i dimineata inainte de a pleca la serviciu cat de bine arata. Va aprecia acele cuvinte si cu siguranta se va simti bine auzindu-le. Asa cum tie ti-ar placea sa fii complimentata, si in cazul lui lucrurile stau la fel.

2. Arata-i ca esti alaturi de el indiferent de situatie. Poate ca trece printr-o perioada mai dificila, poate are anumite decizii importante de luat. Nu il lasa singur! Arata-i ca se poate baza pe tine si ca poti fi un real sprijin pentru el. Nici tie nu ti-ar placea sa fii lasata singura in momentele in care nu stii ce sa faci, incotro sa te indrepti, asa este? Asa ca, cel mai bine ar fi sa ii arati ca se poate baza pe tine atunci cand simte ca nu stie pe ce cale sa se indrepte.

Moduri in care il poti face sa se simta special

Love Karma Passion

3. Ofera-i libertate si timp pentru el. Chiar daca formati un cuplu, asta nu inseamna ca nu are nevoie de timp numai pentru el, pentru prietenii lui, pentru a face ceea ce ii place.

4. Lauda-l in prezenta altora. Asa cum si tie iti place cand el vorbeste frumos despre tine cand sunteti cu altii, asa si lui ii va placea sa le vorbesti si altora despre el, despre succesele lui, despre ce fel de persoana este. Iar in felul acesta si cei care nu il cunosc foarte bine vor putea sa o faca in modul acesta. Sunt multe lucruri pe care poate ceilalti nu le stiu despre el si care poate fi cel mai bun si mai frumos mod prin care sa-l cunoasca, decat vorbindu-le tu despre el, in termeni apreciativi? Desigur, este important sa fii sincera, sa nu exagerezi si vei vedea ca se va simti tare special observand cat de frumos vorbesti despre el cand sunteti in prezenta altora.

5. Ajuta-l! Daca are nevoie de ajutorul tau si stii ca ai putea sa ii fii aproape, sa nu il lasi singur, atunci nu ezita sa il ajuti. Poate nu iti va cere sa faci asta, insa stiind ca el are nevoie de tine, incearca sa il faci sa inteleaga ca nu este nicio rusine sa se lase ajutat de tine.

Moduri in care il poti face sa se simta special

QyGjxZ

6. Invita-l undeva! Indiferent daca sunteti impreuna de mai mult timp sau formati un cuplu de putin timp, este important sa il inviti in oras. Si ca el sa faca acelasi lucru la randul lui. Vei vedea cat de mult conteaza si aceste iesiri din rutina.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai ales un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment