Miresele care nu respecta traditiile de nunta

Da, asa este! Unele reguli sunt facute pentru a fi incalcate. Si aceeasi regula se aplica si in cazul traditiilor de nunta. Sunt unele dintre ele in care mirii nu cred si de aceea prefera sa nu le includa in cadrul evenimentului. Cu toate acestea, chiar daca nu exista reguli batute in cuie, sunt unele pe care majoritatea mireselor le respecta. Pentru ca reprezinta o trecere de la vechiul statut, la cel de sotie. Si poate nu ar fi cazul sa treaca peste ele. Iar cand vezi ca o mireasa alege sa se imbrace singura in rochie, sa nu aiba pe nimeni aproape, sa isi lase invitatii afara in timp ce ea se pregateste singura pentru nunta, incepi sa iti pui anumite intrebari.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Miresele care nu respecta traditiile de nunta

Nu spune nimeni ca trebuie sa imbraci rochia de mireasa in fata tuturor invitatilor. Daca nu vrei sa fii vazuta in chiloti si in sutien, este de inteles. Dar sa nu ai pe nimeni langa tine cand imbraci rochia de mireasa, nu este tocmai in regula. Sa mergi singura in casa, in timp ce invitatii te asteapta afara, si apoi sa apari in rochia de mireasa, este intr-adevar destul de bizar. Da, toti se vor bucura sa te vada, insa domnioarele de onoare sunt acolo pentru a-ti fi alturi pe parcursul nuntii. Iar asta implica si pregatirile.

Miresele care nu respecta traditiile de nunta

Stoneridge Estate

Sa faci totul de una singura este ca si cum i-ai exclude pe toti ceilalti din cadrul nuntii. Domnisoarele de onoare te pot astepta intr-o camera alaturata pana imbraci rochia, dupa care te pot ajuta sa pui la punct ultimele detalii, sa iti aranjeze mai bine rochia. Plus ca momentul in care imbraci rochia de mireasa este unul simbolic. Si oricat de pudica ai fi, incearca sa incluzi macar cateva persoane in proces. Lasa-le sa te astepte intr-o camera alturata si sa te ajute sa iti aranjeze rochia. Macar simbolic. Macar pentru poze si pentru materialul video. Nu e ca si cand imbraci in fiecare zi rochia de mireasa.

CITESTE SI: Furatul miresei
CITESTE SI: Reguli pe care le poti incalca nunta

Miresele care nu respecta traditiile de nunta

Sino Hotels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca vei alege sa faci totul de una singura, atunci domnisoarele de onoare se vor simti inutile si excluse. Sa pleci in casa fara sa spui o vorba si apoi sa te intorci in rochie de mireasa, la fel, fara sa scoti un cuvant, este destul de bizar.

Sigur ca unele traditii de nunta ti se par exagerate, fara logica. Insa sunt altele pe care, totusi, ai putea sa le ai in vedere in timpul evenimentului. Asta deoarece marcheaza anumite momente simbolice. Plus ca fac parte din ritualul de trecere de la un statut la altul. Si in afara de asta iti creezi amintiri frumoase. Plus poze si imagini video.

Este adevarat ca fiecare femeie procedeaza asa cum considera ca este mai bine pentru ea, insa nu ar fi o idee rea daca s-ar gandi mai bine iniante de a face ceva ce mai tarziu ar putea regreta. Sau ceva ce i-ar putea jigni pe invitati, i-ar face sa se simta ignorati sau inutili.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment