Mireasa sau mirele consuma prea mult alcool la nunta

Ati asteptat cu nerabdare ziua cea mare si, in sfarsit, a venit. Ati spus „DA”, apoi urmeaza petrecerea de nunta, pentru a va celebra iubirea alaturi de oamenii dragi si aporpiati. Si, bineinteles, alaturi de cei pe care nu ati vrut sa ii invitati, insa nu prea aveati de ales. Vorbim despre rude care poate nu va plac (cine nu este intr-o astfel de situatie?), sau alte persoane care intra in aceeasi categorie. Ati inteles ideea! Cum spuneam, vine ziua cea mare, vine petrecerea si… surpriza! Mirele sau mireasa consuma prea mult alcool la nunta. Ce faci cu o mireasa sau cu un mire sub infulenta alcoolului? Bineinteles, depinde de cantitatea de alcool consumata. Poate fi distractiv, sau chiar opusul.

Mireasa sau mirele consuma prea mult alcool la nunta

Globe Views

Mirele sau mireasa consuma prea mult alcool la nunta. Ce e de facut?

In primul rand, nu te gandesti ca proaspatul/a sot/sotie este un/o alcoolic/a. Desigur, ar fi de preferat ca mirii sa fie atenti la cantitatea de alcool pe care o beau. Avand in vedere ca sunt personajele principale ale povestii, tote privirile si toata atentia vor fi indreptate catre ei. Si, ce impresie isi vor face ceilalti despre un mire sau o mireasa beat/beata? Bineinteles, asta nu inseamna ca nu au voie sa se atinga de alcool. Este petrecerea nuntii lor, deci trebuie sa celebreze impreuna cu ceilalti. Doar nu se vor izola, numai pentru a sta departe de tentatii, nu? Si, in plus, un pic de alcool ar putea anima petrecerea. Consumat cu masaura, nu are cum sau de ce sa fie daunator. Insa, situatia se schimba daca si cantitatea acestuia creste. Si, sub infuelnta alcoolului, oamenii pot deveni impreivizibili. Unii isi pierd controlul si nu mai pot gandi cu claritatea. Ce este de facut? In primul rand, mirele sau mireasa care nu are aceeasi problema, care si-a pastrat controlul si a consumat o cantitate acceptabila de alcool, ar trebui sa poarte o discutie intre patru ochi cu celalalt, din secunda in care observa ca isi pierde controlul si consuma prea mult alcool. Este bine ca problema sa fie abordata din timp, inainte sa avanseze. Asa ca, importanta este sa il supravegheze pe celalat, poate chiar sa il implice in alte activitati care sa il/o tina departe de alcool. De exemplu, ar putea dansa, sau ar putea comunica si cu invitatii. Este o idee buna.

Mireasa sau mirele consuma prea mult alcool la nunta

Eat to Perform

Daca ai observat prea tarziu ca mirele sau mireasa consuma prea mult alcool la nunta, atunci ai grija sa iei masuri. Poate o cafea ar putea sa il/o ajute. Insa, daca vezi ca nimic rau nu se intampla, daca pur si simplu starea de spirit i s-a schimbat, daca este mai vesel/a, mai putin tensionat/a, daca nimeni nu vede cu ochi rai situatia, atunci poate nu ar trebui sa faci din tantar armasar si sa lasi lucrurile asa. Astfel nu vei atrage atentia celorlalti asupra unui lucru care poate numai tie ti se pare ingrozitor, pe cand altii nici nu il observa.

Iar acum, la final, inainte sa incheiem, va porpun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment