Mireasa care nu danseaza la nunta

Ai fost vreodata la o nunta la care mireasa nu a dansat? Sau a mers pe ringul de dans, insa prea putin? Care crezi ca este explicatia? Ai aflat despre ce era vorba, sau pur si simplu ai intuit tu care au fost motivele? Insa, inainte a a ajunge la anumite concluzii, este bine sa cunoastem adevarul din spatele deciziei ei de a nu sta prea mult timp pe ringul de dans. Afla mai multe informatii desre mireasa care nu danseaza la nunta.

https://www.realitatea.net/de-cate-ori-pe-luna-este-indicat-sa-faci-sex-in-func-ie-de-varsta_2102271.html

Este foarte usor ca uneori sa ajungem la concluzii eronate si sa ii judecam pe ceilalti in functie de lucrurile pe care le spun sau le fac. Insa nu stim care este adevarul decat dupa ce cerem anumite informatii. Lucru pe care, uneori, nu il facem. Si, astfel, daca vedem ca mireasa nu danseaza la nunta, atunci credem, probabil, ca nu ii place evenimentul, sau ca s-a casatorit din oricare alt motiv, numai din dragoste nu. Insa sunt mult mai multe explicatii, mult mai multe motive pentru care se intampla lucrul acesta.

Mireasa care nu danseaza la nunta

Shutterstock

Daca nu esti atat de apropiat de mireasa si nu stii multe lucruri despre ea, atunci poate nu ai de unde sa stii ca desi se bucura nespus in ziua in care are loc nunta, o parte din ea este trista. De ce? Poate are anumite probleme persoanale pe care nu le va face cunoscute. Poate unul dintre parintii ei nu se afla la nunta din motive medicale, sau poate pentru ca recent a pierdut o persoana draga, un membru al familiei si si-ar fi dorit ca atunci sa fie alaturi de ea, sa ia parte la eveniment. Iar lucrul acesta bineinteles ca o intristeaza pe mireasa. Si parca simte ca, oricat de mult s-ar bucura ca s-a castaorit cu barbatul pe care il iubeste, bucuria ei nu este completa.

CITESTE SI: Este bine ca mireasa sa nu poarte voal?
CITESTE SI: Lucruri pe care o mireasa nu trebuie sa le faca niciodata

Sau poate pur si simplu chiar in ziua nuntii nu se simte bine. Evident ca nimeni nu isi doreste sa se simta astfel atunci cand se casatoreste. Este un eveniment unic si ar fi ideal ca totul sa fie perfect. Insa nu ai de unde sa stii cum va reactiona corpul tau din cauza emotiilor, din cauza stresului acumulat in timpul pregatirilor pentru eveniment. Iar aunci cand ceva nu este in reguloa cu tine, bineinteles ca numai pe ringul de dans nu iti doresti sa fii.

Mireasa care nu danseaza la nunta

Maggie Sottero

Sau poate pur si simplu miresei nu ii place sa danseze, nu stie sa danseze ori este mult prea timida pentru a face asta in prezenta mai multor persoane. Este adevarat ca este nunta ei si trebuie sa se distreze, insa daca nu danseaza nu inseamna ca nu se bcuura de eveniment. Nu trebuie sa uitam ca fiecare om este diferit, si doar pentru ca unora le place sa danseze si ai senzatia ca pantofii lor sunt lipiti de ringul de dans pe care nu vor sa il mai paraseasca vreoata, nu inseamna ca toate persoanele vor face acelasi lucru.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat cateva informatii despre mireasa care nu danseaza la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment