Melodii pentru dansul miresei cu mama ei

Este persoana care ti-a fost alaturi toata viata. Este primul chip pe care l-ai vazut cand ai deschis ochii, te-a incurajat sa renunti la rotile ajutatoare ale bicicletei, ti-a facut supa de fiecare data cand ai fost racita si apoi te-a invatat cum sa o gatesti si tu. Ti-a oferit ajutorul si de-a lungul procesului de organizare a nuntii si a fost extrem de bucuroasa cand ai gasit rochia de mireasa. Avand in vedere ca a fost mereu acolo pentru tine, nu ar fi minunat daca ai gasi o modalitate prin care sa o faci sa se simta speciala in ziua nuntii tale si astfel sa ii si multumesti pentru toate lucrurile anuterior mentionate? O idee ar fi aceea de a avea un moment special numai voi doua: un dans. Si, pentru asta, am pregatit si o lista cu cateva melodii pentru dansul miresei cu mama ei.

Cateva melodii pentru dansul miresei cu mama ei

Mama’s song – Carrie Underwood

Legatura dintre o mama si fiica ei este una speciala, asa ca nu este de mirare daca mama isi va face intotdeauna griji pentru tine si, evident, isi doreste sa ai parte numai de lucruri bune. Versurile melodiei sunt un mesaj pentru mama, asigurand-o ca fiica sa a ales persoana potrivita alaturi de care a spus „DA”.

Melodii pentru dansul miresei cu mama ei

LEO TIMOSHUK

Wind beneath my wings – Bette Midler

Versurile melodiei aduc lacrimi in ochii oricarei mame, iar in ziua nuntii tale, melodia ii va emotiona si pe invitati. Iar cand vor vedea dansul vostru special, cu siguranta emotiile se vor dubla, nu numai pentru voi, ci si pentru ei. Versurile ii transmit mamei tale cat de mult inseamna pentru tine dragostea si sprijinul ei.

You raise me up – Josh Groban

Vocea lui Josh Groban este suficienta pentru a atrage atentia tuturor, iar versurile sunt perfecte pentru momentul vostru. Este una dintre acele melodii pentru dansul miresei cu mama ei, cu un mesaj puternic. Versurile vorbesc despre iubirea unei mame pentru copiii ei, o iubire unica si puternica, si cum ea poate, imediat, sa vina in ajutorul copilului ei care trece prin clipe mai grele.

In my daughter’s eyes – Martina McBride

Melodii pentru dansul miresei cu mama ei

Pixray Photography

Daca vrei o melodie care sa descrie modul in care o privesti pe mama ta, atunci va fi greu sa gasesti una mai potrivita decat aceasta. Ii poti transmite prin versurile ei cat de puternica, de frumoasa si de inteleapta este in cohii tai.

Forever young – Rod Stewart

Exista mai multe versiuni ale acestei melodii, asa ca ai mai multe optiuni. Indiferent pe care o vei alege, sa-i dedici mamei tale cantecul va fi un gest frumos. Este una dintre acele melodii pentru dansul miresei cu mama ei, pe care o poti alege cu incredere.

Every mother’s dream – Martina McBride

Versurile melodiei ar putea rezuma ceea ce simte mama ta in legatura cu tine. Este un cantec frumos care va va aduce momente deosebite.

Melodii pentru dansul miresei cu mama ei

Justin & Mary

Like my mother does – Lauren Alaina

Ce melodie ar fi mai indicata pentru a-i transmite mamei tale ca toate lucrurile importante in viata le-ai invatat de la ea?

Because you loved me – Celine Dion

Nu putem incheia lista cu melodii pentru dansul miresei cu mama ei, fara cantecul lui Celine Dion. Vocea ei calda este unul dintre motivele pentru care este recomandata pentru aceasta ocazie deosebita. In plus, versurile „I’m everything I am because you loved me” („Sunt ceea ce sunt pentru ca m-ai iubit”) spun totul.

Acestea au fost cateva melodii pentru dansul miresei cu mama ei. O puteti alege pe oricare dintre ele, sau, daca inca nu v-ai hotarat, aici, aici, aici si aici mai gasiti si altele.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment