Iti faci planuri de nunta? Iata ce sa nu faci ca sa iti mearga bine in casnicie

Daca urmeaza sa te casatoresti, atunci probabil ai inceput deja sa te documentezi in privinta nuntii. Iar supertistiile poate ti-au ajuns deja la urechi. Poate ai o ruda sau o prietena mai supersitioasa, care sa te puna la curent cu tot ceea ce este bine sa faci si ce este bine sa nu faci pentru a-ti merge bine in casnicie. Superstitiile legate de nunta sunt intalnite in toata lumea, nu numai la romani. De altfel, sunt multe dintre ele pe care le-am imprumutat de la altii, nu au aparut pe meleagurile tarii noastre. Asadar, daca iti faci planuri de nunta, iata ce sa nu faci ca sa iti mearga bine in casnicie.

Ce sa nu faci ca sa iti mearga bine in casnicie

Ai girja ce porti la nunta! Se spune ca daca vei purta perle, atunci vei avea parte de lacrimi. De asemenea, se crede ca nu este bine ca mireasa sa poarte pantofi decupati in fata. Asta deoarece norocul li se va scurge printre degete. In plus, mai este o superstitie legata de incaltaminte. Se spune ca pantofii nu trebuie sa fie schimbati in timpul nuntii deoarece se va ajunge la divort.

Daca mireasa are prietene care isi doresc sa se casatoreasca, ele isi pot scrie numele pe talpa pantofului miresei. Insa cea care se casatoreste trebuie sa fie foarte atenta. Nu este bine ca numele de pe pantofi sa se stearga. Se spune ca cea al carei nume se va sterge, va avea ghinion.

Cand iesi din casa, este bine sa pasesti cu piciorul drept. De asemenea, se crede ca este bine sa te uiti pe furis in oglinda inainte de a parasi locuinta, dar fara a te intoarce.

Daca vrei sa ai o situatie financiara buna in cansicie, atunci este indicat sa porti un banut in pantof. De asemenea, se spune ca voalul nu trebuie sa fie probat inainte de nunta. In plus, se crede ca este mult mai indicat ca acesta sa fie imprumutat de la o femeie care are o casnicie fericita. Ai grija sa nu iti pice voalul si sa nu scapi pe jos verigheta. Se crede ca acestea sunt semne rele.

Calele nu sunt recomandate pentru buchetul miresei si nici pentru decorul de nunta. Florile de la nunta nu trebuie sa fie puse pe jos, in fata voastra, pentru ca va veti desparti.

Iti faci planuri de nunta? Iata ce sa nu faci ca sa iti mearga bine in casnicie

Popsugar

Stiai ca este importanta si ziua in care are loc nunta? Se spune ca aduce ghinion sa te casatoresti de ziua ta. De asemenea, daca te vei casatori dupa asfintit, lucrul acesta iti va aduce ghinion.

Sunt multi credinciosi practicanti care refuza sa se casatoreasca sambata. Prefera sa faca lucrul acesta duminica, dupa Liturghie.

Toti mirii isi doresc sa aiba vreme buna la nunta. Insa, daca ploua, se crede ca lucrul acesta este un semn bun. Este semn de belsug. Dar este bine sa apara si soarele, poate si curcubeul. Acestea sunt semne de noroc si prosperitate.

Asadar, sunt mai multe superstitii legate de nunta. Mai sus ai vazut ce sa nu faci ca sa iti mearga bine in canicie. Iar acum, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment