Intrebari pe care sa vi le adresati in primul an de relatie

La incpeutul relatiei totul este lapte si miere. Va doriti sa va petreceti tot timpul impreuna. Va veti gandi, poate, si la casatorie. Insa, inainte de a ajunge acolo, iata care sunt acele intrebari pe care sa vi le adresati in primul an de relatie. In felul acesta veti afla mai multe unul despre celalalt, despre relatie si despre directia in care va indreptati impreuna.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Intrebari pe care sa vi le adresati in primul an de relatie

1. Incotro se indreapta relatia? Oamenii se implica in relatii din mai multe motive. Unii vor sa se distreze si sa faca sex, altii vor sa scape de singuratate, altii isi doresc sa se indragosteasca si apoi sa se casatoreasca. Este bine sa stiti amnadoi ce va doriti de la celalalt si de la relatie. In felul acesta stiti daca sunteti pe aceeasi lungime de unda sau nu. Nu are snes sa il tineti in loc pe celalalt, daca unul dintre voi vrea ceva mai mult de la relatie, iar celalalt nu.

Intrebari pe care sa vi le adresati in primul an de relatie

Relate Institute

2. Ce fel de relatie aveti? Poate tu esti fidel/a si nu ai ochi decat pentru partenerul/a de cuplu. Insa poate acelasi lucru nu este valabil si in cazul lui/ei. Poate nu va doriti acelasi lucru de la relatie, poate celalalt nu o considera un lucru serios. Tocmai de aceea este important sa discutati si sa aflati ce parere are celalalt despre relatie, daca se implica 100 % sau nu.

3. Cum stati la capitolul religie? Poate la inceputul relatiei, religia este ultimul lucru la care va ganditi. Insa, daca acea relatie avanseaza si se va ajunge, poate, la casatorie, atunci este evident ca trebuie sa aveti si aceasta discutie. Poate unul dintre voi este dipsus sa renunte la religia sa si sa o imbratiseze pe a celuilalt. Mai ales cand va avea loc cununia religioasa, trebuie ca mirii sa aiba aceeasi religie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Care sunt convingerile si valorile voastre? Poate la inceput nu va parea un lucru prea serios. Fiecare are dreptul sa aiba propriile opinii si valori. Insa daca ale voastre nu coincid deloc, atunci pe parcurs ar putea sa apara unele probleme. Tocmai de aceea este bine sa aflati si astfel de lucruri unul despre celalalt.

CITESTE SI: Ar trebui sa locuiti impreuna inainte de casatorie?

CITESTE SI: De ce se cearta viitorii miri cand organizeaza nunta

Intrebari pe care sa vi le adresati in primul an de relatie

Pinterest

5. Care sunt lucrurile pe care nu le puteti negocia? Poate unul dintre voi nu ar putea trece peste unele obiceiuri ale celuilalt. Poate nu exista exceptii cand vine vorba depsre consumul de alcool, despre infidelitate si asa mai departe. Este bine sa lamuriti si aceste aspecte inainte de a ajunge la altar si mai ales daca sunteti impreuna de ceva timp.

6. Cum va vedeti viitorul? Desi lucrurile merg cum nu se poate mai bine intre voi, asta nu inseamna ca nu trebuie sa va ganditi si la viitor. Si este vorba despre viitorul indepartat. Unde va veti vedea peste cinci sau peste zece ani? Impreuna, formand o familie, casatoriti, poate avand si copii? Este bine sa discutati despre viitor si astfel sa aflati daca intr-adevar aveti sau nu aveti aceleasi asteptari.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat care sunt acele intrebari pe care sa vi le adresati in primul an de relatie, te invit si pe StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare palcuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment