Importanta logodnei

La un moment dat, porbabil orice femeie si-a imaginat momentul in care primeste inelul de logodna. Poate si tie ti s-a intamplat asta. Poate erai intr-o relatie, ori pur si simplu visai la momentul in care iti vei intalni sufletul pereche si la un moment dat, cand amandoi va veti convinge ca sunteti facuti unul pentru celalalt, va veti logodi. El, in genunchi, in fata ta, oferindu-ti inelul de logodna. Emotionat si frumos, nu? Insa care este importanta logodnei?

Despre importanta logodnei

Este logodna importanta? La aceasta intrebare trebuie sa va raspundeti in primul rand voi. Va doriti sa va petreceti tot restul vietii impreuna, asa ca firesc este sa va logoditi. Este un gest extrem de romantic si emotionant pentru ambii parteneri.

Cu inel sau fara? Daca cererea este spontana, probabil el nu va avea la indemana un inel. Dar va improviza si va fi tare romatic. Daca, pe de alta parte, este vorba despre o cerere bine planuita inainte, atunci va exista si un inel. Despre valoarea lui materiala nu vorbim prea mult, deoarece depinde de bugetul cleor doi, de preferintele ei in materie de bijuterii si multe alte lucruri. In plus, inelul acela, inainte de toate, va avea o valoare sentimentala. Deci pretul lui, indiferent de cate zerouri va avea in coada, va fi inainte de toate unul foarte mare din punct de vedere sentimental.

Logodna poate fi importanta si pentru familia cuplului. Asta dovedeste ca cei doi sunt pregatiti sa intemeieze o fmailie, sa isi lege destinele. Si orice parinte se va bucura stiind ca al sau copil are in viata lui o persoana alaturi de care va fi fericit.

Importanta logodnei

Temple Square

In ceea ce priveste societatea, poate ca acel inel pe care il oferi sau pe care il primesti (dupa caz) iti ofera un anumit statut. Asta depinde de mentalitatea fiecaruia si ar trebui sa conteze mai putin.

In primul rand, logodna trebuie sa fie importanta pentru voi. El ii va demonstra ei astfel ca are intentii serioase si vrea sa o ia de sotie, iar ea, acceptand inelul, arata ca are aceleasi intentii legate de relatie.

Mai sunt si cazuri in care cuplul, in anumite imprejurari, decide sa se casatoreasca si se poate trece peste acea etapa. Logodna nu mai exista, sau nu mai este spontana, o surpriza neasteptata. Asta nu inseamna ca acel cuplu nu are o relatie stabila sau care sa reziste in timp. Sa nu uitam ca fiecare cuplu este diferit, fiecare poveste de dragoste este diferita de celelalte. Inelul de logodna nu este nimic obligatoriu. Poate exista o cununie si fara logodna.

Cum spuneam mai sus, sunt situatii in care se trece peste logodna. Mirii fac cununia mai repede decat planificau intial, asa ca vor trece peste acea etapa a logodnei. Sau nu va mai fi o surpriza, inelul fiind oferit, repsectiv acceptat, dupa ce cuplul va pune la punct detaliile legate de cununia civila si/sau religioasa. Asta nu inseamna ca logodna nu va fi la fel de semnificativa precum cea care are loc cu ceva vreme (un an, de exemplu) inainte de casatorie.

Si acum, la final, va porun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment