Idei de marturii pentru nunta de toamna

Daca va casatoriti toamna, v-ati putea dori ca marturiile de nunta sa reflecte lucrul acesta. Sa nu credeti ca aveti optiuni limitate, pentru ca nu este cazul. Va propun cateva idei de marturii pentru nunta de toamna, pentru ca invitatii vostri sa fie placut surprinsi si sa isi aminteasca mereu cu placere nu numai momentele deosebite de la nunta voastra, ci si marturiile primite.

Cateva idei de marturii pentru nunta de toamna

Frunzele colorate sunt un simbol al toamnei, asa ca de ce sa nu faci din acest simbol o marturie de nunta de neuitat? Un cristal in forma de frunza ar putea fi marturia de nunta ideala. Si, daca vor fi inscriptionate cu numele mirilor si data nuntii, acestea vor deveni marturiile de nunta despre care se va vorbi mult timp, in termeni apreciativi, bineinteles. De asemenea, motivul frunzelor de toamna poate fi regasit si pe vaze, pe farfurii sau cani, pe solnite etc.

Idei de marturii pentru nunta de toamna

Ali Express

Alte idei de marturii pentru nunta de toamna ar putea fi lumanarile mici, in culorile toamnei: auriu, portocaliu si maro. De asemenea, pot fi si parfumate: scortisoara, vanilie, nuscoara, sau ceva mai neobisnuit, precum parfumul dovleacului. In afara lumanarilor in culorile mentionate mai sus, ai putea gasi unele in forma de frunza.

Idei de marturii pentru nunta de toamna

Castle View Candles

Ce spui de potpourri? Precum lumanarile, pot avea diverse parfumuri si culori care amintesc de toamna. Cutiutele mici, cestile sau canile umplute cu potpourri sunt alte idei de marturii pentru nunta de toamna.

Idei de marturii pentru nunta de toamna

Indy Politics

Bulbii si semnintele de flori pot fi alte marturii de nunta. Imagineaza-ti cum invitatii isi vor aduce mereu aminte de ziua nuntii vostre, cand din pamant vor rasari in gradinile sau in ghivecele lor zambile, lalele, branduse, narcise sau alte flori.

De asemenea, marturiile de nunta pot fi comestibile. Le puteti oferi invitatilor mici borcane cu miere, pe etichetele lor fiind trecute numele voastre si data nuntii. Siropul de artar se inscrie, de asemenea, pe lista cu idei de marturii pentru nunta de toamna. Borcanele cu dulceata, facute de voi sau cumparate, pot fi o alegere deosebita, la fel si ciocolata in forma de frunze. Cidrul ar putea fi, de asemenea, potrivit pentru marturiile de nunta. Sticlutele mici, decorative, vor fi pe placul invitatilor. De asemenea, ei vor aprecia si ciocolata calda, ceaiul sau cefeaua, primite impreuna cu o cana personalizata.

Idei de marturii pentru nunta de toamna

Weddingware

Sau, le-ai putea oferi invitatilor forme (frunze sau copaci) pentru fursecuri si biscuiti si, de fiecare data cand le vor utiliza, se vor gandi la voi si la nunta voastra.

Sper ca te-au inspirat aceste idei de marturii pentru nunta de toamna, iar daca ai curiozitatea sa afli istoria marturiilor de nunta, povestea lor o vei gasi aici. De asemenea, daca esti in mijlocul organizarii nuntii si ai nevoie de cateva idei sau pur si simplu incepi sa simti cum toate pregatirile te coplesesc, aici vei gasi nu numai surse de inspiratie pentru organizarea nuntii, ci si motivatia de care ai nevoie pentru a continua pregatirile de nunta, fara a le lasa sa te copleseasca, iar la final vei avea si tu o nunta de vis, ca cele din clipurile vizionate.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment