Idei de cadouri pentru miri

In calitate de invitat, trebuie sa te gandesti la cadoul potrivit pentru miri. Uneori nu este usor sa il alegi si tocmai de aceea ti-am pregatit o lista cu idei de cadouri pentru miri. Este vorba despre lucruri practice, ce le vor fi cu siguranta utile de-a lungul timpului. Iata cum poate arata cadoul din partea ta pentru miri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva idei de cadouri pentru miri

1. Aspirator fara fir. Achizitionarea unui aspirator nu se afla intotdeauna in topul listelor de cumparaturi ale cuplurilor, iar un aspirator este un cadou mai mult decat util. Si, daca vrei sa ii surprinzi cu darul, incearca sa iei un aspirator fara fir deoarece este mai usor de utilizat.

Idei de cadouri pentru miri

Newsroom

2. Unelte si scule electrice. In fiecare casa ar trebui sa existe macar cateva unelte si scule electrice de baza. Mirele va fi multumit de un astfel de cadou. Cele fara fir, care se incarca rapid si nu cantaresc foarte mult sunt printre cele mai bune optiuni.

3. Un set de bagaje. Daca stii ca mirii obisnuiesc sa calatoreasca, fie in interes de serviciu, fie in vacanta, atunci poti include pe lista cu idei de cadouri pentru miri un set de bagaje. In plus, urmeaza sa plece in luna de miere, asa ca darul din partea ta va veni in momentul oportun. Un nou inceput, un nou se de bagaje. Corect?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Fonduri pentru luna de miere. Conform traditiei, dupa nunta urmeaza luna de miere, asa ca i-ai putea ajuta sa aiba o luna de miere asa cum isi doresc. Impreuna cu alte persoane, le-ati putea oferi mirilor fonduri pentru luna de miere, iar ei vor decide cum le vor investi: bilete de avion, o cina romantica la un restaurant de lux din locul ales pentru a-si petrece luna de miere etc.

5. Poti alege cadourile in functie de hobby-urile cuplului. Daca stii ca mirii au un anumit hobby, poti folosi informatia aceasta in avantajul tau si poti incerca sa incluzi printre acele idei de cadouri pentru miri anumite obiecte potrivite pentru hobby-urile lor. De exemplu, daca stii ca le place campingul, le poti oferi un cort nou, lanterne sau rucsacuri.

Idei de cadouri pentru miri

Kmart

6. Un set de vase de gatit? De ce nu? Da, sigur au si ei acasa vase de gatit, insa le poti oferi unele antiaderente, de exemplu, sau unele pe care le consideri mai… deosebite.

7. Ramanem in bucatarie si de ce sa nu ne oprim asupra unui robot de bucatarie? Vine la pachet cu atat de multe functii speciale, incat poate ajunge cu usurinta printre aceste idei de cadouri pentru miri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Un alt cadou potrivit pentru bucatarie este blenderul. Ideal pentru praparearea unor smoothie-uri sanatoase si hranitoare. Va fi un dar util.

9. Prosoape. Pentru baie, pentru bucatarie, pentru plaja, de dimensiuni variate, in culori diferite, prosoapele pot fi un cadou frumos pentru miri. Poate crezi ca prosoapele nu pot fi un cadou deosebit, dar gandeste-te la cum se simte pe piele un prosop nou, calduros si pufos. Tocmai de aceea prosoapele sunt un cadou la care te poti gandi.

Idei de cadouri pentru miri

NTTML

10. Seturi pentru pat. O noua viata, un nou inceput, asa ca de ce nu si cearsafuri, paturi, perne si pilote noi?

11. Ne intoarcem la bucatarie, pentru a aduce printre aceste idei de cadouri pentru miri si farfurii, cani, cesti, platouri, boluri.

12. Un espressor pentru ca fiecare dimineata din viata cuplului sa aiba parfumul unei cafele calde. Isi vor aminti de tine de fiecare data cand il vor utiliza.

Mai sus am enumerat cateva idei de cadouri pentru miri, dintre care il poti alege pe cel care ti se pare mai interesnat sau mai potrivit pentru cei doi. Pentru mai multa inspiratie, iti recomand urmatoarele materiale video, in limba romana si in limba engleza, de aici, aici, si aici .

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment