Greseli pe care le faci cu inelul de logodna

Inelul de logodna este un simbol al noii vieti pe care o vei incepe si, asa cum iti doresti ca mariajul sa tina toata viata, asa visezi sa ai inelul de logodna pentru totdeauna. Cu toate acestea, poti face anumite greseli in ceea ce priveste inelul si, daca vrei sa te asiguri ca nu vei avea parte de incidente neplacute, incearca sa eviti urmatoarele greseli pe care le faci cu inelul de logodna.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva greseli pe care le faci cu inelul de logodna

Uiti sa il dai jos. Cand esti implicata in anumite activitati care ar putea avea un efect negativ asupra inelului de logodna, incearca sa il dai jos. Cand faci sport, cand mergi la sala, cand faci curat in casa sau cand lucrezi in gradina, exista intotdeauna riscul ca inelul sa fie pierdut, deteriorat sau murdarit.

Greseli pe care le faci cu inelul de logodna

Clara Jewellery

Nu il tii intr-un loc sigur. Daca vei urma sfatul de mai sus si il vei scoate de pe deget, asigura-te ca inelul va fi pus intr-un loc sigur, de care iti vei aminti si de unde nu exista riscul sa se piarda. Il poti tine in cutia lui, deoarece daca il vei lasa impreuna cu alte bijuterii sau in alte locuri, oricand poate fi zgariat sau pierdut, de exemplu.

Il porti la dus. Una dintre acele greseli pe care le faci cu inelul de logodna este aceasta. Nu uita ca iti poate aluneca de pe deget din cauza sapunului si in astfel de situatii nu poti decat sa iti iei la revedere de la el in timp ce il vezi indreptandu-se gabit catre scurgerea din baie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Inoti cu inelul pe deget? Renunta la acest obicei pentru ca, daca stai mult timp in apa, degetele ti se vor subtia iar inelul va pica. Stii ce se intampla in astfel de cazuri, nu? Asa ca, asigura-te ca in timp ce mergi sa inoti, inelul te va astepta in siguranta, undeva.

Greseli pe care le faci cu inelul de logodna

Blisstree

Una dintre acele greseli pe care le faci cu inelul de logodna este ca nu il verifici niciodata. Bijutierii recomanda sa faceti asta regulat (la 6-8 luni) pentru a se observa daca intre timp s-a deteriorat. Daca se va vedea din timp ca ceva nu este in regula cu inelul, atunci se pot lua masuri inainte ca problema sa se agraveze.

Nu faci asigurare. Din fericire, daca vei evita greselile enumerate mai sus, nimic rau nu se va intampla cu inelul tau. Cu toate acestea, doar pentru a fi mai linistita, il poti asigura. Stim ca este de neinlocuit si trebuie sa ai grija de el, dar asigurarea iti va oferi o anumita siguranta.

Nu il cureti. Poti apela la serviciile unui profesionist pentru a-ti curata inelul, sau poti face asta chiar si tu, lasandu-l intr-un bol cu apa si cu sapun pentru cateva minute, dupa care il vei curata cu o periuta de dinti si, voila, stralucirea i-a revenit!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Greseli pe care le faci cu inelul de logodna

Sara Jane Mercer

Inca nu ai primit inelul de logodna? Aici vei gasi cateva indicii ca urmeaza sa se intample asta curand, si dupa ce vei avea bijuteria pe deget, poti visa la o nunta de poveste ca cele de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment