Greseli pe care le fac domnisoarele de onoare

Daca urmeaza sa fii domnisoara de onoare, cu siguranta astepti cu nerabdare ziua nuntii, la fel ca mireasa. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca exista cateva greseli pe care le fac domnisoarele de onoare, iar daca le vei cunoaste, vei putea sa le eviti. Desigur, multe persoane se vor bucura daca vor fi alese sa fie domnisoare de onoare, insa trebuie sa stie ca este ideal sa fie atente la anumite aspecte, astfel incat sa fie evitate situatii neplacute. Si, acestea fiind spuse, sa vedem acum o parte din acele greseli pe care le fac domnisoarele de onoare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva greseli pe care le fac domnisoarele de onoare

Accepta imediat sa fie domnisoare de onoare

Doar pentru ca esti intrebata daca iti doresti sa fii domnisoara de onoare, nu inseamna ca trebuie sa accepti. Faci lucrul acesta numai daca persoana respectiva inseamna mult pentru tine, daca aveti o relatie speciala, daca ai suficient timp la dispozitie pentru a-l investi in activitatile specifice domnisoarelor de onoare si, nu in ultimul rand pentru ca iti doresti sa faci asta.

Greseli pe care le fac domnisoarele de onoare

Knots and Kisses

Aduc darul gresit in locul gresit

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De asemenea, una din acele greseli pe care le fac domnisoarele de onoare. Cand incepe toata aceasta aventura, fii sigura ca stii care vor fi evenimentele la care va trebui sa aduci cadouri si, bineinteles, asigura-te ca vei aduce darurile potrivite, in functie de eveniment.

Nu asculta mireasa

Daca mireasa spune ca vrea ca petrecerea burlacitelor sa fie una simpla, ca prefera ca in timpul acesteia sa bea vin si sa aiba felii de castraveti pe ochi, atunci ar trebui sa ii asculti dorinta si sa nu planuiesti o petrecere diferita, indiferent daca tu ti-ai dori sa arate altfel sau daca iti imaginezi ca, in realitate, si ea isi doreste ceva mai mult decat ce ti-a spus.

Ii comunica miresei anumite lucruri ce o pot supara

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca nu esti multumita de ceva, de exemplu de modul in care te trateaza una dintre celelalte domnisoare de onoare, discuta cu persoana in cauza sau cu altcineva care se implica in organizarea nuntii. Ar fi mai bine ca mireasa sa nu cunoasca astfel de detalii, avand in vedere ca organizarea nuntii nu este tocmai floare la ureche si, cu siguranta, nu iti doresti sa o impovarezi pe viitoarea mireasa cu probleme pe care le poti rezolva in alte moduri care nu necesita implicarea ei.

Greseli pe care le fac domnisoarele de onoare

DH Gate

Vor cheltui prea mult, prea repede

Da, sa fii domnisoara de onoare poate fi costisitor, insa stabileste dinainte un buget pentru lucrurile de care trebuie sa se ocupe domnisoara de onoare, astfel incat sa nu scoti prea multi bani din portofel ori sa ramai fara economii.

Si acum, dupa ce am vazut acele cateva greseli pe care le fac domnisoarele de onoare, va invit sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nuna ale unui videograf profesionist. In plus, daca urmeaza sa organizati nunta si aveti nevoie de putina inspiratie in acest sens, atunci in acele clipuri artistice si pline de emotii frumoase, pozitive, ati putea sa o gasiti.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment