Fotografii de nunta. Locatii in Bucuresti

locatii fotografii nunta 2016

Fotografiile sunt menite să surprindă momentele frumoase, importante din viaţa unui om, iar nunta reprezintă oportunitatea cea mai bună de a păstra amintiri sub forma albumelor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este important ca zona unde se desfăşoară shooting-ul de nuntă să fie într-un cadrul liniştit, fără prea multă aglomeraţie. Este important acest lucru deoarece liniştea oferă siguranţă, iar cuplul introvert în faţa aparatului de filmat să se poată relaxa.

A & A-50

Unde găsim locaţii pentru a realiza fotografii de nunta în Bucureşti?
Marea majoritate a cuplurilor căsătorite aleg să facă albumul de nuntă în parcurile din Cişmigiu, Tineretului, Carol sau Herăstrău. Pe lângă acestea, sunt şi alte locatii in Bucuresti, precum parcul Alexandru Ioan Cuza şi Izvor, parcuri noi, dar reuşite pentru un album de nuntă şi palatul Mogoşoaia, Bragadiru, parcul natural Comana

Un shooting pentru nunta necesită timp îndelungat, tocmai de aceea mulţi fotografi aleg zile diferite pentru a surprinde cadre importante pentru albumul de nuntă.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pentru shooting-uri unice şi inedite, cuplurile îndrazneţe pot opta pentru o herghelie (unde se va plati intrarea pentru o ora de echitaţie), o statie de metrou (aici va trebui sa obţineţi aprobarea metrorex pentru a realiza fotografii), uzine vechi, sală de sport, teren de footbal (aici intră şi articolele de tip sport: minge, tenesi etc pentru amuzament), mall-uri sau o piscină urbană cu bile şi mlaştinile din apropierea Bucureştiului.

fotografii de nunta

Pe lângă aceste locaţii se adaugă şi zonele montane remarcabile pentru peisajele surprinzatoare, dar şi zona Mării Negre, unde fotografiile pentru album vor fi uluitoare, parcuri de distracţii, bibliotecă, facultate (dacă mirii s-au cunoscut în anii de studiu)

album de nunta

P.S. Fotografiile de nuntă trebuie să surprindă lucruile care vă caracterizează persoana, desigur şi cuplul. De asemenena, nu lăsaţi emoţiile să vă controleze fotografiile. Enjoy the shooting! 🙂

wedding 098

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment