Fotograf la cununia civila

Te intrebi daca ai nevoie de fotograf la cununia civila? Ei bine, daca evenimentul va avea loc in aceeasi zi cu ceremonia religioasa, atunci poti vorbi cu fotograful sau fotografii pentru a face poze pe parcursul intregii zile, atat la cununia civila, cat si la cea religioasa. Si desigur, va surprinde si pregatirile de nunta si petrecerea de la restaurant etc. Insa, daca vei avea cununia civila cu mult inainte de cea religioasa, poate te intrebi cum ar fi mai bine sa procedezi. Sa apelezi sau nu la serviciile unui fotograf?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este util un fotograf la cununia civila?

Iti amintesti acel sentiment pe care il ai atunci cand gasesti fotografii mai vechi? Poate cu tine in copilarie, sau cu parintii tai in tinerete. Sunt poze de familie in care apar oameni dragi de-a lungul timpului. Poate unii dintre ei nu mai sunt acum printre noi. Si te bucuri tare mult atunci cand vezi ca ai mai gasit poze ce infatiseaza anumite momente din viata ta sau a celor dragi.

Desigur, sunt multe amintiri pe care le vei purta mereu in suflet. Dar daca ele mai apar si in poze, atunci sigur te vei bucura mai mult atunci cand le vei vedea. Si vei retrai fiecare clipa de parca inca ai fi in acel moment alaturi de acele persoane.

Deci daca te intrebi daca ai nevoie de fotograf la cununia civila, rapsunsul cred ca l-ai gasit in randurile de mai sus. Nu vrei pe cineva acolo care sa surprinda emotia de pe chipul tau si de pe chipul persoanei alaturi de care iti vei petrece intreaga viata? Nu ti-ar placea ca peste ani, cand deschizi albumul cu fotografiile de la cununie, sa iti apara un zambet un coltul buzelor si inima sa iti tresara de fericire cand vezi imagini cu voi doi, familia si prietenii care v-au fost aproape in ziua aceea magica?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITEȘTE ȘI: 8 sfaturi pentru mirese pentru a fi relaxate in fata camerei de filmat sau de fotografiat

Fotograf la cununia civila

Rocket Lawyer

CITESTE SI: 6 criterii de care sa tii cont cand alegi fotograful de nunta

Poate cununia civila nu va fi la fel de grandioasa ca cea religioasa. Poate nu veti avea numerosi invitati, nici o petrecere ca in povesti dupa. Poate va veti limita la cativa invitati si o petrecere restransa. Dar asta nu inseamna ca nu veti fi fericiti. Si ca acele amintiri nu merita sa fie inregistrate undeva. Pentru ca peste ani, voi si copiii vostri sa va uitati pe poze si sa povestiti, sa va ammintiti, sa va bucurati.

Daca va faceti probleme in privinta costurilor, atunci trebuie sa stiti ca nu sunt foarte mari. Plus ca fotografii au preturi usor diferite, in functie de anumiti factori. Cu siguranta veti gasi un fotograf care sa surprinda cununia civila, iar pretul cerut de acesta sa fie unul pe care sa vi-l permiteti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pe langa pozele facute la starea civila, ati putea organiza si o sedinta foto intr-un parc sau intr-o anumita locatie aleasa de voi, de fotograf, sau de ambele parti, impreuna, de comun acord.

Chiar daca la cununia civila nu vor fi prezenti la fel de multi invitati ca la cea religioasa, asta nu inseamna ca momentele nu pot fi imortalizate.

Si acum, la final, dupa ce am vorbit despre fotograful de la cununia civila si despre avantajele deciziei de a apela la ajutorul unui fotograf, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment