Faci nunta vara? Cum alegi tortul

Daca faci nunta vara, atunci poti alege tortul tinand cont de anumite aspecte. Pe langa dorintele si preferintele vostre, ati putea avea in vedere anumite lucruri in momentul in care luati decizia finala legata de tortul de nunta. Iata despre ce este vorba.

Faci nunta vara? Cum alegi tortul

1. Fiti creativi! Chiar daca in fiecare an sau in fiecare sezon sunt la moda anumite modele, culori sau arome pentru torturile de nunta, nu inseamna ca este obligatopriu sa tineti cont de ele. Unele reguli sunt facute pentru a fi incalcate. Asa ca, daca va doriti mai multe arome sau mai multe modele, atunci puteti avea cateva torturi mai mici la nunta, fiecare cu prorpiul design si propriile arome. Fiti creativi si alegeti ceea ce considerati ca va avantajeaza.

Faci nunta vara? Cum alegi tortul

Faci nunta vara? Cum alegi tortul

2. Micile detalii fac diferenta. De ce sa nu alegeti torturi cu o glazura pictata manual? Un model unic si dulce care va ramane pentru mult timp in amintirea voastra si a invitatilor vostri. Un simbol al iubirii voastre, o imagine cu voi sau o amintire poate fi pictata pe tortul de nunta.

3. Uitati de torturile clasice! Cine spune ca trebuie sa urmati exemplul altora si trebuie sa alegeti acele torturi de nunta clasice? Indiferent daca forma tortului este una mai bizara, daca aroma este diferita, alegerile indraznete sunt uneori cele potrivite.

4. Daca este vara, atunci torturile trebuie sa reflecte lucrul acesta. Poate veti dori ca tortul sa fie decorat cu anumite flori de vara, facute din zahar. Sau poate veti profita de bogatia fructelor de sezon si veti alege sa le includeti in tortul de la marele eveniment. De ce sa va limitati, cand vara aveti atat de multe optiuni? Daca este vara, profitati de bogatia acestui anotimp si alegeti cel mai elegant, cel mai indraznet si cel mai delicios tort de nunta.

CITESTE SI: Tortul de nunta clasic sau modern

CITESTE SI: Cum arata torturile de nunta ale anului 2017

5. Inaltimea tortului poate face diferenta. Un tort de nunta inalt nu are cum sa nu iasa in evidenta. Iar un tort inalt, care are straturi asimentrice, nu are cum sa treaca neobservat. Vorbiti cu cei care se vor ocaupa de tort si explicati-le ce va doriti. Lasati-va imaginatia libera si veti ajunge la un rezultat interesant. Tortul poate avea orice inaltime doriti (desigur, nici una exagerata, astfel incat sa poata fi vazut de le luna), orice culoare, orice aroma v-ar placea.

Daca e vara, profitati de bogatia, gustul si culorile acestui anotimp si creati cele mai indraznete torturi de nunta. Fie alegeti unul inalt si asimetric, fie optati pentru mai multe torturi mai mici care sa cuprinda toate culorile, gusturile si modelele la care visati. Indraniti sa visati, sa treceti dincolo de torturile clasice si nu aveti cum sa dati gres.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Acolo poti gasi modele de torturi care te-ar putea inspira.

Insa, inainte de toate, nu uitati ca voi sunteti cei care luati decizia finala. Tineti cont de ceea ce va doriti, indrazniti sa fiti creativi si veti vedea ca nu aveti cum sa dati gres.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment