Exista nunta perfecta?

Exista nunta perfecta? Depinde pe cine intrebi. Asta deoarece fiecare persoana percepe diferit evenimentul. Asta si in functie de rolul pe care il are fiecare la nunta. Insa care este adevarul?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Exista nunta perfecta?

„Da, exista”, vor psune parintii mirilor, entuziasmati ca ai lor copii s-au casatorit, s-au asezat la casa lor si vor intemeia o familie. „Nu”, ar raspunde, probabil, perfectionistii care intotdeauna considera ca era loc de mai bine. Acelasi rapsuns negativ l-ar putea da si mirii care pe parcursul zilei in care a avut loc nunta au trecut prin diferite experiente pe care nu le-au prevazut. Nu aveau cum! Spre exemplu intarzieriele mult prea mari, care au dat peste cap programul stabilit dinainte de ei. De asemenea, soacra care decide in ziua nuntii sa faca unele schimbari in lista de invitati sau in modul in care sunt asezati invitatii la masa, ar putea fi unul dintre motivele pentru care evenimentul nu este unul perfect.

Exista nunta perfecta?

Clarabelle

„A fost nunta perfecta!”, am auzit pe cineva spunand despre un eveniment de genul acesta la care a luat parte. Se pare ca absolut totul era pe placul sau. Mirii care aratau ca in povesti, invitatii, decorul, locatia. Abolut totul era bine pus la punct. Parea a fi nunta fara imperfectiuni. Si poate chiar asa a fost.

Insa, in general, mirii sau invitatii pot sa fie nemultumiti in legatura cu diferite detalii. Desigur, asta nu inseamna ca in ansamblu evenimentul nu a fost unul de care s-au bucurat. Este ca si in viata. Doar pentru ca lucrurile nu sunt mereu asa cum ni le imaginam, nu inseamna ca nu ne bucuram de ea, ca nu ne place.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Nunta intre erotism si pornografie

CITESTE SI: Nunta, cosmarul multor mirese

Se spune ca nu exista perfectiune, si multe persoane stiu lucrul acesta. Tocmai de aceea nu trebuie sa fim dezamagiti daca la nunta nu iese totul asa cum ne-am fi dorit. Important este ca mirii si invitatii sa se distreze, sa se bucure, sa se simta de milioane in ciuda acelor mici imperfectiuni. Atata vreme cat nu le lasi sa te afecteze, atunci, la final, cand vei targe linie, vei vedea ca a fost un eveniment reusit. Cu bune si cu rele, insa oamenii s-au distrat, iar asta este tot ce conteaza.

Nunta perfecta poate fi considerata si cea cu mici imperfectiuni. Atata vreme cat esti dipsus sa le treci cu vederea si sa vezi numai partea plina a paharului, bineinteles.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Exista nunta perfecta?

Kalanchoe

Si nu trebuie sa uitam ca fiecare eveniment de acest gen este imprtant pentru miri si pentru fmailiile lor, asa ca, daca ne invita sa le fim aproape cu o astfel de ocazie, este bine sa ne gandim la asta inainte de a spune sau de a face ceva care le-ar putea strica ziua perfecta. Pentru ca oricum se pot intampla unele evenimente care nu tin nici de miri, nici de invitati, insa care le pot umbri fericirea celor doi. Asa ca de ce noi, in calitate de invitati, sa nu incercam sa evitam situatiile neplacute, daca unele depind de noi?

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment