Este bine ca mireasa sa nu poarte voal?

Este bine ca mireasa sa nu poarte voal? Nu exista nicio regula batuta in cuie si niciun raspuns mai mult sau mai putin corect. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de ceea ce iti doresti tu, ca mireasa. Ca vor mai exista persoane care se vor uita la tine ciudat cand le vei spune ca nu vrei sa porti voal la nunta, este o alta poveste. Afla mai multe detalii din randurile de mai jos.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este bine ca mireasa sa nu poarte voal?

Este o intrebare pe care multe viitoare mirese si-o adreseaza. Sau o adreseaza si altora. Si in timp ce unii sunt de parere ca mireasa trebuie sa procedeze asa cum considera ca este mai bine pentru ea, altele sustin ca mireasa fara voal nu este mireasa. Cam exagerat, spun eu. Desigur, inainte voalul era purtat de mirese cu un anumit scop. Fie pentru ca acea casatorie era aranjata de parinti si mirii nu se vedeau decat in ziua in care se casatoreau, astfel eliminand posibilitatea ca unul dintre ei sa se razgandeasca si anu mearga mai departe cu nunta, fie pentru ca mireasa sa fie protejata de spiritele rele. Insa in zilele noastre oamenii nu mai cred ca inainte in superstitiile legate de voalul miresei. Acum voalul este mai mult un accesoriu care completeaza tinuta miresei. Si s-a creat astfel ideea potrivit careia nu exista mireasa sau nu ar trebuie sa existe mireaasa fara voal. Cam extrem, in opinia mea.

Este bine ca mireasa sa nu poarte voal?

The Knot

Important este ca mireasa sa se simta bine si frumoasa in ziua in care se va casatori. Cu voal sau fara, conteaza mai putin. Desigur, sunt unii preoti care spun ca nu trebuie ca mireasa sa intre in biserica fara voal. Deci depinde si de cat de flexibil in gandire este preotul care va va cununa. Daca isi da acordul si poti sa nu porti voal, atunci este in regula. Dar daca nu vrea nici in ruptul cpaului sa va cunune daca nu ai voalul, atunci poate fi optional, si il poti purta doar in timpul cununiei religioase.

Sunt mirese care au o anumita coafura ce nu permite existenta voalului. Sau pur si simplu se simt mult mai confortabil fara acesta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Tipuri si stiluri de voal pentru mirese

CITESTE SI: Alternative pentru voalul miresei dupa scoaterea acestuia

Este bine ca mireasa sa nu poarte voal?

Karen Allen Photography

Nu cred ca trebuie privite cu suspiciiune femeile care aleg sa incalce un pic regulile si sa nu poarte voal in ziua in care se casatoresc. Nu trebuie sa uitam ca este nunta lor, deci alegerea lor. Iar daca este o greseala, atunci este greseala lor.

Suntem obisnuiti sa le dam altora sfaturi, sa ne implicam in vietile lor, sa le spunem ce credem noi ca este mai bine pentru acele persoane. Insa nu stiu ele ce este mai bine pentru ele? De ce sa nu renuntam la acest obicei si, in schimb, sa incercam sa le intelegem pe mirese, indiferent de alegerile pe care le fac? Este nunta lor, deci in mod evident sunt alegerile lor. Ca sunt bune sau nu, asta nu ne priveste pe noi. Si nici nu ne afecteaza in vreun fel.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment