Discursul cavalerului de onoare

Sa fii ales cavaler de onoare este un privilegiu. Nu oricine are aceasta onoare de a-i reprezenta pe miri in ziua nuntii. Inseamna ca le esti o persoana daraga si apropiata si in care au incredere astfel incat sa-i incredinteze responsabilitati precum discursul din timpul nuntii. Asadar, acest privilegiu iti poate trezi curiozitatea de a afla cat mai multe informatii despre discursul cavalerului de onoare. Tocmai de aceea, materialul de fata are rolul de a-ti veni in ajutor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Discursul cavalerului de onoare

Huffington Post

Despre discursul cavalerului de onoare

Pregatirea discursului poate fi considerata o sarcina descuranjanta, dar nu trebuie sa fie o provocare. Tot ce trebuie sa faci este sa iei in calcul relatia speciala pe care o ai cu mirele si cu mireasa, sa vorbesti putin despre dragoste si, de ce nu, sa presari cateva sfaturi pentru fericitul cuplu. Nu pare deloc descuranjant, nu?

Odata ce te obisnuiesti cu ideea ca toate privirile sunt indreptate catre tine, poti incepe prin a vorbi despre relatia pe care o ai cu mirii. Mentioneaza daca esti fratele mirelui sau un prieten, iar daca nu sunteti rude, spune de cati ani va stiti si, nu este deloc o idee rea daca vei strecura si o anecdota.

Este ideal ca discursul cavalerului de onoare sa fie scurt si la obiect. Chiar daca vei avea multe lucruri de spus, aminteste-ti ca invitatii sunt acolo pentru a petrece, nu pentru a asculta povesti interminabile despre voi in liceu. Ai toata libertatea de a recita sau de a citi chiar si o poezie, insa ai grija sa nu aduci invitatii in punctul in care vor incepe sa-si dea ochii peste cap, sa se uite la ceas, sa vorbeasca intre ei etc. Deci, scurt si la obiect. Daca observi ca invitatii mai au putin si termina sampania, inseamna ca ar fi momentul ca discursul tau sa se termine.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Discursul cavalerului de onoare

Huffington Post

Niciodata nu este o idee gresita sa complimentezi mireasa, dar intotdeauna este o total gresit sa incepi sa vorbesti despre fostele lor relatii sau orice altceva care nu ar face decat sa ii jeneze pe cei doi si poate chiar si pe invitati.

Discursul cavalerului de onoare are scopul de a le face urari mirilor si, de asemenea, de a-i invita si pe cei prezenti la eveniment sa faca acelasi lucru. Poate ai discursul deja pregatit si cateva idei notate pe o hartie pe care o ai in fata, sau poate esti o persoana spontana si un bun orator si vei compune discursul pe loc. Indiferent de situatie, nu uita ca totul trebuie sa fie natural, sa nu incerci sa impresionezi prin cuvinte sofisticate, ci sa vorbesti asa cum vorbesti de regula.

Discursul cavalerului de onoare

Jinjabird Photography

La finalul discursului, ii vei ruga pe invitati sa inchine paharele in cinstea cuplului recent casatorit. Totul va decurge bine si, cu siguranta, vei primi felicitari din partea mirelui care va fi sigur ca a ales cum trebuie cavalerul de onoare.

Discursul cavalerului de onoare poate fi un moment pe placul tuturor, atat al mirilor, cat si al invitatilor. Pentru a transforma acel moment intr-o amintire frumoasa, tot ce trebuie sa faci este sa fii sincer, sa vorbesti din suflet si sa tii cont de cateva reguli simple. Totul va iesi exact asa cum va asteptati cu totii, adica deosebit.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Si, daca tot am intrat in atmosfera specifica nuntilor, va sugerez cateva clipuri video deosebite pe Studioblitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment