Dificultati in primul an de casnicie si cum puteti trece peste ele

Asa cum spuneam si in articolele anterioare, in primul an de casnicie pot sa apara mici probleme. Este normal, avand in vedere ca incepeti o noua viata impreuna, totul este nou si uneori este nevoie de timp pentru a incepe sa va obisnuiti cu toate acele schimbari. Sa vedem in continuare cateva dificultati in primul an de casnicie si cum poti trece peste ele. Nu este nimic imposibil si atata vreme cat sunteti dispusi sa le rezolvati, nu aveti de ce sa va faceti griji.

Dificultati in primul an de casnicie si cum puteti trece peste ele

Treburile casnice

Pentru cuplurile in care ambii parteneri lucreaza, trebuirile casnice ar putea ridica anumite probleme. Daca amandoi aveti un program incarcat, trebuie sa stabiliti cine va spala vasele, cine va face curat in casa etc. De acum inainte sunteti o echipa, deci trebuie sa lucrati impreuna. Incercati sa impartiti responsabilitatile astfel incat fiecare sa se poata ocupa cu succes de partea sa si fiecare sa fie multumit de sarcinile primite. Si, pentru ca totul sa fie corect, puteti stabili un anumit program pe care sa il respectati.

Dificultati in primul an de casnicie si cum puteti trece peste ele

Archive Gosan Angelo

Lipsa timpului personal

Fiind casatoriti, veti petrece mult timp impreuna, iar uneori poate pur si simplu va doriti timp numai pentru voi, pentru ca fiecare sa fie singur cu el insusi si pentru a se ocupa de lucrurile care ii fac placere. Este perfect normal ca din cand in cand sa aveti astfel de momente in care sa fiti fiecare cu el insusi. Chiar si cand sunteti acasa, impreuna, unul dintre voi poate citi, de exemplu, in timp ce celalalt se ocupa de lucruri care ii fac placere sau isi fructifica un anumit talent artistic, poate.

Dificultati in primul an de casnicie si cum puteti trece peste ele

Palm Beach Counselors

Socrii

Nu toti socrii sunt precum cei pe care ii vedem in filme sau pe care ii intalnim in carti. Unii chiar pot fi oameni deosebiti, de care te vei atasa imediat, iar ei de tine la fel. Insa, indiferent care este situatia, nu uita sa ii repsecti, sa fii politicos sau politiocasa. Va fi dificil pentru sotul sau sotia ta daca nu te intelegi cu socrii. Insa, asta nu inseamna ca trebuie sa accepti orice, trebuie sa stabilesti anumite limite si cat de mult pot interveni ei in viata voastra.

Dificultati in primul an de casnicie si cum puteti trece peste ele

FUSE VIA GETTY IMAGES

De asemenea, iniante de a incheia materialul despre dificultati in primul an de casnicie si cum puteti trece peste ele, ar mai putea fi mentionate cateva lucruri: fiti pozitivi si amuzanti, acceptati-va asa cum sunteti, pentru ca nimeni nu este perfect, comunicati, cand lucrurile va scapa de sub control ganditi-va ca mereu exista o solutie, nu uitati ca sunteti o echipa si bucurati-va unul de celalalt si de relatia pe care o aveti.

Aici se incheie materilaul nostru. Asa cum am vazut in acest material dar si in cele anterioare, desi uneori sunt inevitabile unele probleme, asta nu inseamna ca ele sunt atat de grave incat nu pot fi solutinoate. Este nevoie de timp si rabdare pentru a va obisnui cu noua viata, noul statut. Si, inainte de final, sa vedem aici cateva clipuri care ne vor aminti de emotiile de la nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment