De ce se cearta viitorii miri cand organizeaza nunta

Nu este tocmai usor sa iti planifici nunta. Asa ca viitorii miri pot avea diferite conflicte pe parcurs. Insa asta nu trebuie sa ii impiedice sa organizeze nunta perfecta pe care si-o doresc amandoi. Iata de ce se cearta viitorii miri cand organizeaza nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De ce se cearta viitorii miri cand organizeaza nunta

1. Bugetul. De la o simpla dicutie legata de bugetul alocat nuntii se poate ajuge usor uneori la o cearta. Trebuie, poate, sa faceti anumite economii. Sau poate unul dintre voi isi doreste anumite lucruri care vor duce la depasirea bugetului pentru nunta. Este bine sa discutati inca de la inceput ce va doriti, care sunt banii pe care ii puteti investi in organizarea evenimentului. Ati putea sa faceti si unele compreomisuri la nevoie. De asemenea, faceti o lista cu cateva lucruri pe care fiecare si le doreste cel mai mult la nunta. Si faceti tot posibilul ca acele lucruri sa devina realitate pentru fiecare dintre voi. Lucrati in echipa, pentru ca asta va trebui sa faceti din moment ce formati un cuplu si urmeaza sa va casatoriti.

De ce se cearta viitorii miri cand organizeaza nunta

The Karibuni Center

2. Lista cu invitati. Poate unul dintre voi vrea mai multe persoane la nunta, in timp ce celalalt prefera ceva mai simplu, mai intim. Plus ca trebuie sa tineti cont si de ceea ce isi doresc parintii vostri. Cu siguranta vor dori sa invite si ei anumite persoane la nunta. Pentru a evita conflictele, cel mai bine ar fi sa stabiliti inca de la inceput anumite reguli. Spre exemplu, va invitati si colegii de serviciu sau nu? Si cum ramane cu prietenii, cu cei la a caror nunta ati participat si voi? Stabiliti de la incpeut cateva reguli simple pe care mai tarziu sa le puteti respecta.

3. Locatia. Poate fiecare dintre voi isi doreste ca petrecerea de nunta sa se desfasoare intr-un anumit local. Cum faceti ca sa ajungeti la un numitor comun? Comunicati! Faceti o lista cu locatiile pe care le prefera fiecare. Vedeti care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei locatii. Aflati ce isi doreste fiecare de la acea locatie, ce conditii trebuie sa indeplineasca. Si, astfel, comunicand si analizand fiecare detaliu, veti putea ajunge mai usor la un numitor comun si veti putea alege locatia potrivita care sa va placa amandurora.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Intrebarile pe care si le pun viitorii miri legate de nunta si raspunsuri

CITESTE SI: Ce sa nu le spui mirilor in ziua nuntii

De ce se cearta viitorii miri cand organizeaza nunta

COURTNEY KEATING VIA GETTY IMAGES

4. Procesul prin care treceti pentru a va organiza nunta. Daca va implicati amandoi in egala masura in organizarea nuntii, atunci nu trebuie sa existe probleme. Insa, daca partenerul de cuplu nu te ajuta atat de mult pe cat ar trebui, sau prefera s sa te lase pe tine sa iei toate deciziile, pe motiv ca el nu se pricepe, atunci ar putea aparea conflictele. Mai ales ca trebuie sa te ocupi si de altele, nu numai de nunta. Trebuie sa mergi si la serviciu etc. Din nou, comunicarea este cea mai buna solutie. Spune-i partenerului de cuplu ce ai vrea sa faca, cum ai dori sa se implice. In felul acesta va va fi mai usor amandurora sa treceti peste stresul pe care poate sa il provoace uneori organizarea unei nunti.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment