De ce insala barbatii?

De ce insala barbatii? Hmmmmm… Este o intrebare pentru care exista mai multe raspunsuri, acestea fiind diferite in functie de fiecare om. Motive sunt multe, evident, insa nu sunt ele, cel putin unele dintre ele, doar niste scuze? In fond, sa alegi sa te implici intr-o relatie extraconjugala este strict decizia ta, pe care nu ar trebui sa o iei, iar daca tentatia este prea mare, atunci te lasi in voia ei si… speri ca nu vei fi prins. Sa vedem de ce insala barbatii, sau cel putin cateva dintre posibilele raspunsuri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De ce insala barbatii?

RUSSELL UNDERWOOD

De ce insala barbatii?

Pentru ca pot! Simplu, nu? De ce sa nu faca asta daca pot? Se arunca intr-o legatura in afara casniciei si spera ca lucurrile vor fi bune si frumoase si nu vor fi prinsi asupra faptei. Desigur, va fi mai greu la inceput, vor tine minte toate minciunile pe care le toarna nevestei, ei vor fi in continuare la fel de atenti sau poate chiar mai atenti la nevoile sotiei, la mariajul lor. Vina? Cred ca da.

Rutina ar putea fi un alt factor care contribuie la decizia unui barbat de a fi infidel. O viata monotona, in care fiecare zi parca este identica cu precedenta si cu urmatoarea, l-ar putea face pe un barbat sa insele. Va cunoaste pe cineva, se va gandi ca este cumva altfel, deci de ce sa nu incerce? Este ceva nou, deci cu siguranta o modalitate de a-si petrece timpul si altfel. Va iesi din rutina, din monotonie, va fi incitant. Pentru un timp, evident, pana cand va obosi sa minta, sau nu va mai sti cum, pana cand sotia il va prinde sau pana cand amanta se va satura de situatie si ii va cere sa aleaga intre ea si sotie, iar alegerea este evidenta, nu? Ca doar nu va renunta barbatul la casnicie si la viata pe care si-a construit-o impreuna cu sotia lui, pentru o femeie care nu a reprezentat decat o modalitate de a iesi din monotonia zilelor identice.

De ce insala barbatii?

LifeBuzz

De ce insala barbatii? Pentru a simti ca traiesc. Hmmmmm… ce raspuns e asta? Nu se simt vii alaturi de sotie si de copii? Ba da, insa sa ai o relatie in afara casniciei inseamna sa te expui constant unor riscuri, deci intensitatea trairilor va fi una mult mai accentuata in acest caz. Si, asa, ei se pot simti mult mai in viata. Simt cum adrenalina la fuge prin vene ori de cate ori sunt pe punctul de a fi descoperiti, cand se vad cu amanta au senzatia ca fac ceva interzis, deci din nou sentimentul acela, adrenalina aceea parca ar condimenta un pic viata monotona de pana atunci.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
De ce insala barbatii?

LifeBuzz

Mai exista si un alt raspuns pentru intrebarea de mai sus. Unii sustin ca se implica intr-o relatie in afara casniciei deoarece simt ca nu primesc suficienta atentie de la nevasta. Un alt „Hmmmmmmm…” isi face aparitia in mintea nostra. Ne intrebam, nu ar fi mai bine ca in astfel de cazuri sa fie sinceri cu nevestele lor si sa le spuna exact ceea ce ii nemultumeste? Iar daca vad ca nu ajung la un numitor comun, sa apeleze la ajutorul unui consilier? Mai greu, intr-adevar. Este mai distractiv si mai palpitant sa gasesti solutia alaturi de o alta femeie, gandesc unii.

Iar acum, sa revenim a lucruri mai vesele si sa vizionam cateva clipuri ale unui videograf de nunta.

filmari de nunta

filmari de nunta

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment