De ce este in regula ca nunta sa nu fie perfecta?

Desigur, cand vine vorba despre propria nunta, fiecare viitoare mireasa isi doreste ca totul sa fie PERFECT. Insa stim cu totii ca perfectiunea nu exista. Si, pe langa asta, este vorba si despre presiunea imensa pe care o aduce aceasta perfectiune pe umerii femeilor. Sa fii atent la cel mai mic si mai nesemnificativ detaliu, este extrem de obositor, de frustrant si de stresant. Iata de ce este in regula ca nunta sa nu fie perfecta.

De ce este in regula ca nunta sa nu fie perfecta?

Pentru ca perfectiunea nu exista, dupa cum spuneam mai sus. Bine, poate pizza face exceptie de la regula. Dar numai pizza! In rest, nimic nu este perfect. Asa ca nu mai pune atata presiune pe tine. Vei fi dezamagaita la final, daca te astepti ca totul sa fie PERFECT. Important este ca in ziua cea mare sa fii fericita, sa te simti bine alaturi de cei dragi si sa traiesti fiecare moment la intensitate maxima. Din acest punct de vedere, da, am putea vorbi despre perfectiune.

De ce este in regula ca nunta sa nu fie perfecta?

Kilronan Castle

Pentru ca nu vei trai niciun moment la intensitate maxima. Daca vei fi concentrata asupra acelei perfectiuni, atunci va fi greu sau ciar imposibil sa te bucuri de nunta. Vei fi mereu ocupata cu acele detalii despre care tu crezi ca vor face diferenta dintre o nunta obisnuita si una perfecta. Insa nu este cazul sa numeri fiecare floare din aranjamente pentru a vedea daca peste tot exista acelasi numar si cu siguranta nu se sfarseste lumea daca tortul ajunge cu o fractiune de secunda mai tarziu. Se intampla! Asa este viata! Nimic nu este perfect.

Pentru ca rasul este cel mai bun medicament. Este bine sa accepti ideea ca se vor mai face si mici greslei si, in loc sa intri in panica, ai putea face haz de necaz, dupa cum se spune. Si ce daca s-a intamplat ca ceva sa nu fie exact asa cum ai planuit? Atata vreme cat nimeni nu observa si nunta este un eveniment de care se bucura toata lumea, atunci nu fi trista! Zambeste, razi si bucura-te de momentele frumoase pe care le traiesti.

Pentru ca nunta este despre si pentru oameni. Nu se refera la cele mai frumoase aranjamnte florale, la rochiile identice ale domnisoarelor de onoare. Este mai mult decat atat! Vorbim despre oamenii dragi care iti vor fi alaturi cu acea ocazie atat de importanta. Ei trebuie sa fie fericiti, sa se simta bine. Asta este tot ceea ce conteaza. Si bineinteles, voi, mirii trebuie sa va simtiti bine alaturi de toti ce dragi. Asa ca restul conteaza mai putin.

De ce este in regula ca nunta sa nu fie perfecta?

Stoneridge Estate

Pentru ca nici casnicia nu este perfecta. Bineinteles ca nici casnicia nu este perfecta. Vor mai exista si momente mai putin placute, peste care vei trece impreuna cu partenerul de viata. Asa ca, atunci cand ai asteptari prea mari si deloc realiste de la nunta, gandeste-te la faptul ca nici mariajul nu poate fi perfect.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat de ce este in regula ca nunta sa nu fie perfecta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai gasit un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment