De ce barbatii pun capat relatiei?

Te-ai intrebat vreodata de ce barbatii pun capat relatiei? Poate si tu ai fost pusa intr-o situatie de genul acesta. Si sigur nu a fost deloc o experienta placuta pentru tine. Insa, conform specialistor, sunt unele motive pentru care barbatii pun capat relatiei. Este vorba despre unele greseli pe care femeile le fac in cuplu si, inevitabil, se ajunge la despartire.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Stii de ce barbatii pun capat relatiei? Greseli pe care le fac femeile

1. Au toane aproape tot timpul. Tie ti-ar placea sa fii intr-o relatie cu o astfel de persoana? Barbatii prefera o partenera de cuplu care sa zambeasca mai des, nu sa aiba o dispozitie schimbatoare si la un moment dat sa nu stie la ce sa se mai astepte din partea lor.

2. Se gandesc numai la maritis. Da, poate visezi la ziua cea mare inca din copilarie. Dar nu pleca la prima intalnire cu gandul de a afla daca el este sau nu este un potential sot. Pentru a afla raspunsul, ai nevoie sa petreci mai mult timp cu el. Asteapta sa va cunoasteti mai bine si apoi te poti gandi la casatorie. Cu siguranta il vei speria daca te vei gandi la rochia de mireasa imediat ce faceti cunostinta.

3. Femeile au tendinat de a complica lucrurile. Poate ele acorda mai multa atentie unor detalii fara importanta. Si astfel ajung la concluzii eronate. Vad lucruri care de fapt nu exista si interpreteaza in mod gresit unele gesturi sau cuvinte ale partenerului de viata. La un moment dat barbatii se vor satura de un astfel de comportament.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Unele femei pun prea mult accent pe lucrurile materiale. Au asteptari uriase din acest punct de vedere. Si poate unii barbati nu le pot satisface toate dorintele acestea. Ori chiar daca le pot oferi acele lucruri materiale pe care le vor ele, pentru ei este necesar sa vada ca femeile nu vor sa fie cu ei intr-o relatie numai pentru ca au anumite posibilitati financiare.

De ce barbatii pun capat relatiei

Be Yourself

5. Unele femei nu au grija de aspectul lor fizic. Si aici nu este vorba despre un corp tras parca prin inel, gene false si asa mai departe. Ei vor ca femeile sa fie ingrjite, sa aiba un aspect placut si, cel mai important, sa zambeasca. Sa se simta bine in pielea lor. Altfel nu au cum sa ramana in acea relatie. O femeie care nu are grija de ea, de corpul si de sufletul ei, dar si de mintea sa, nu este deloc atragatoare pentru un barbat. Si nu o va vrea in viata sa.

6. Femeile iau toate deciziile singure. Da, barbatii admira femeile independente. Dar, intr-un cuplu, deciziile ar trebui luate de ambii parteneri, dupa ce discuta si ajung la un numitor comun. Altfel ei nu au cum sa isi doreasca sa fie alatri de o femiee care le da senzatia ca ea face totul, ca ea vrea sa ia si rolul lor in cuplu.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment