Cum scapi de celulita inainte de nunta

Vrei sa stii cum scapi de celulita inainte de nunta? Ei bine, sunt mai multe metode pe care ai putea sa le incerci. Unele dintre ele le vei afla chiar de la Andrea Mantea, care a vorbit in cadrul unui interviu despre acest subiect. Umreaza sa te casatoresti? Atunci cu siguranta iti doresti sa arati cat se poate de bine in rochia de mireasa. Ca orice femeie de altfel. Iata ce ai putea incerca pentru a ajunge la silueta pe care ti-o doresti.

Cum scapi de cleulita inainte de nunta

Pentru a scapa de celulita inainte de marele eveniment, atunci trebuie sa ai o alimentatie sanataosa si sa faci miscare. Asta in primul rand. De asemenea, ai putea incerca si alte metode ce te-ar putea ajuta sa ia corpul la care visezi si sa arati deosebit in ziua in care vei deveni sotia barbatului pe care il iubesti.

Andreea Mantea a vorbit in acdrul unui interviu despre modul prin care a incercat sa scape de grasimea ce ii dadea batai de cap. Pentru asta ia nevoie de un ingredient cat se poate de banal, dar se pare ca este foarte eficient. Este vorba despre… tuica.

„Șuncuța aia care îți atârnă ori deasupra blugilor, ori când ai o rochie mai mulată, ori când îți iei un chilot care te strânge nu știu cum și de fapt, stai, că ai ditamai burta, șunculița aia care ar putea fi în mai multe straturi. La mine este în mai multe straturi: e stratul de sus, stratul de mijloc și stratul de jos. Stratul de jos a dispărut de la abdomene. Partea de jos și de mijloc, mai greu. partea de mijloc – cel mai greu. Și atunci apelăm la…

Cum scapi de celulita inainte de nunta

Kamdora

Mă masam cu palincă. Mă masam cu palincă în așa fel încât să ardă grăsimea, pentru că dacă tu o arzi, o încălzești suficient de tare și o și masezi, ea încet-încet este eliminată de organismul nostru. Ca și acest aparat. Mă încinge de mor și încet-încet grăsimea se dizolvă și este eliminată de organism în mod natural, prin urină și prin ficat.

M-ai prins, mă pregătesc de vacanță, era să zic de măritiș. Până să rămân însărcinată, începusem să descopăr așa anumite vacanțe mai exotice, aveam în plan un safari. Am mers prin junglă, am făcut tot felul de lucruri din astea interesante. Acum, de când cu David, totul este pentru el. Am ales un resort din Turcia, din Belek și mergem acolo frumușel. Avem tot ce ne trebuie. Și el se pregătește de zor. Își dorește foarte tare. Nu prea a înțeles el cu zilele săptămânii. I-am explicat… Este înnebunit. Este în extaz…

… Am fost în reparții generale. Am încercat foarte multe lucruri de-a lungul vremii. Ani de zile, toată lumea mă întreba: „Băi, Andreea, ai dinții strâmbi. Chiar nu ți-e rușine, chiar nu vrei să faci ceva?”. Jur, așa ajunseseră oamenii să îmi spună. Și cum să le explic că mi-e fică? Ei bine, eu nu am putut să trec peste această frică până nu l-am întâlnit pe domnul doctor. Mai am de făcut”, a spus Andreea Mantea pentru Kanal D, potrivit clickpentrufemei.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment