Cum sa te mentii in forma inainte de nunta

Vrei sa arati fabulos in rochia de mireasa si sigur asta se va intampla, insa nu ai cum sa nu iti faci griji in privinta siluetei si nu ai cum sa nu te gandesti ca poate, cine stie, vei lua in greutate. Poate stresul si programul incarcat de pregatirile pentru nunta ti-au dat putin peste cap regimul alimentar si avand in vedere ca ziua nuntii nu este o zi oarecare si iti doresti sa fii perfecta, este normal sa iti faci griji. Insa, nu exagera. Atata vreme cat stii cum sa te mentii in forma inainte de nunta, nu ar trebui sa apara probleme. Mai jos vei gasi cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti tii sub control greutatea si astfel gandurile legate de rochia de mireasa care nu-ti va mai fi buna, vor disparea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Invata cum sa te mentii in forma inainte de nunta

Fii atenta la ceea ce mananci si la cat mananci. Si, pentru a-ti fi mai usor, poti tine un jurnal in care sa notezi toate aceste informatii. Desigur, nu este o tragedie daca din cand in cand te mai rasfeti cu ceva… interzis. Nu se va intampla nimic. Numai putina atentie si nu ar trebui sa apara probleme.

Cum sa te mentii in forma inainte de nunta

Your Fit Spiration

Stabileste obiective. Te poti motiva sa ai grija de silueta ta, stabilind anumite obiective. De exemplu, propune-ti ca la sfarsit de saptamana sa probezi mereu hainele tale preferate, pe care poate vei dori sa le porti si in luna de miere. Astfel, vei observa daca apar anumite schimbari si vei lua masuri din timp.

Cum sa te mentii in forma inainte de nunta? Nu te rasfata cu mancare. Bineinteles ca oricine merita sa se rasfete din cand in cand, insa daca nu vrei sa ai cosmaruri legate de silueta inainte de nunta, in loc sa alegi o prajitura pentru un mic rasfat culinar, mai bine alege sa iti cumperi… un ruj sau un parfum.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Fa miscare. Asta nu inseamna ca trebuie sa dai sume colosale pe abonamente la sala de fitness. Poti face acasa anumite exercitii, poti iesi in parc sau pur si simplu la plimbare. Orice forma de activitate fizica este perfecta, si nu in ultimul rand, sanatoasa. Rezerva-ti cateva minute in fiecare zi sau la cateva zile pentru sport. Il poti implica si pe viitorul tau sot in aceste activitati, deoarece impreuna va fi mai distractiv, va veti motiva reciproc si este o buna modalitate de a petrece timp impreuna.

Cum sa te mentii in forma inainte de nunta

Philips

Gateste. Astfel, vei putea evita mancarurile nesanatoase si bogate in calorii si, in schimb, vei opta pentru un meniu mai dietetic si, evident, sanatos.

Cum sa te mentii in forma inainte de nunta

Reader’s Digest

Nu te limita. Desigur, vrei sa arati bine in ziua nuntii si vei arata fara doar si poate, insa asta nu inseamna ca trebuie sa mananci numai salate. Iti poti permite sa mananci orice, insa cu masura. Iar alimentele nesanatoase trebuie vazute ca fiind nocive pentru organism si evitate in viata de zi cu zi, nu numai inainte de nunta. Atata vreme cat mananci cu masura si ce trebuie, nu este necesar sa te impiedici sa te bucuri de anumite mancaruri.

Am vazut cum sa te mentii in forma inainte de nunta. Nu este nimic imposibil de realizat. Si pentru ca vorbim despre nunti, sa vedem pe pagina Studioblitz cum un videograf profesionist poate realiza cele mai artistice filmari de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa te mentii in forma inainte de nunta

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment