Cum sa organizezi petrecerea burlacitelor

Una dintre atributiile domnisoarei de onoare este aceea de a organiza petrecerea burlacitelor, o modalitate amuzanta si captivanta pentru a celebra viitoarea nunta si, bineinteles, ultimele zile de burlacita ale viitoarei mirese. Daca te intrebi cum sa organizezi petrecerea burlacitelor sau de unde sa incepi, mai jos vei gasi cateva idei care iti vor veni in ajutor.

Iata cum sa organizezi petrecerea burlacitelor

Vorbeste cu mireasa. Afla ce asteptari are de la petrecere. Isi doreste sa organizati ceva linistit, acasa, sau o excursie mai speciala? Vrea sa mergeti intr-un bar sau la spa? I-ar placea sa aveti tricouri asortate sau anumite decoratiuni mai… speciale? Incearca sa afli ce este important pentru ea inainte de a incepe sa organizezi totul.

Cum sa organizezi petrecerea burlacitelor

HYBRID IMAGES VIA GETTY IMAGES

Discuta si cu celelalte domnisoare de onoare pentru a veni cu idei noi. Este in regula daca nu fiecare propunere este interesanta, insa asigura-te ca fiecare va avea oportunitatea de a-si aduce contributia. Le poti da un termen limita si daca pana atunci nu fac ceea ce ar trebui, atunci isi pierd sansa de a contribui.

Alegeti o data, insa nu extrem de apropiata de ziua nuntii. Sa organizezi nunta nu este floare la ureche, asa ca incearca sa nu pui petrecerea burlacitelor cu o noapte inainte de nunta, de exemplu. Incearca sa gasesti o zi care se potriveste cu programul tuturor, discutand cu mireasa inainte, dupa care incearca sa tii cont si de programul celorlalte persoane.

Stabiliti un buget si incadrati-va in el. Aveti nevoie de resurse financiare pentru mancare, pentru baututa si multe altele. Ar putea cineva sa se ocupe numai de acest aspect, sa stranga fondurile si sa tina evidenta cheltuielilor.

Veniti cu idei creative. Poate traditionala idee de a avea un stripper la petrecere nu este confortabila pentru toata lumea, asa ca incearca sa ai in vedere si preferintele celorlalti. Ai multe alternative: o zi la spa sau o noapte la un restaurant etc.

Cum sa organizezi petrecerea burlacitelor

Rumors Comedy Club

Puteti sa angajati un sofer, in special daca ati planuit activitati care implica si consumul bauturilor alcoolice. Astfel, veti ajunge acasa in siguranta si nici nu va mai faceti griji in privinta drumului spre casa.

Fa o lista cu jocuri. Cum sa organizezi petrecerea burlacitelor fara a planui cateva jocuri amuzante? Iar daca veti sta acasa, atunci asigurati-va ca, pe langa lista cu acele jocuri, aveti mancare si ceva de baut. Degustarea vinurilor ar putea fi o activitate interesanta.

Rezerva totul la timp pentru a nu avea parte de surprize neplacute si, mai mult decat atata, ai putea chiar sa beneficiezi de anumite reduceri.

Fa ca totul sa fie o surpriza pentru mireasa. Este adevarat ca trebuie sa afli si ce isi doreste, insa nu ii dezvalui prea multe detalii, pentru a o surprinde in cele mai placute moduri in timpul petrecerii. Ii va placea sa fie in centrul atentiei si sa stie ca intreaga petrecere a fost organizata pentru ea.

Cum sa organizezi petrecerea burlacitelor

Travel Triangle

Trimite invitatiile si stabileste o data limita pentru ca fiecare invitat sa isi confirme prezenta la eveniment.

Acum, dupa ce am vazut cum sa organizezi petrecerea burlacitelor, sa vedem aici si aici cam cum arata un astfel de eveniment.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment