Cum sa o ceri in casatorie fara inel

Daca te intrebi cum sa o ceri in casatorie fara inel, iti oferim cateva idei. Desi in mod traditional, o cerere in casatorie include si deschiderea unei cutii mici in interiorul careia se afla un inel, nu toate povestile urmaresc scenariul acesta. Exista si alte moduri prin care o poti cere de sotie pe femeia pe care o iubesti, fara a avea un inel, acesta aparand ulterior pe degetul viitoarei mirese. Asadar, sa vedem cum sa o ceri in casatorie fara inel. Inca…

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata cum sa o ceri in casatorie fara inel

Doar pentru ca inca nu ai un inel, nu inseamna ca cererea in casatorie va avea loc oriunde, oricum sau oricand. Nu! Trebuie planificata cu atentie, fiecare detaliu trebuie bine pus la punct, pentru ca amandoi sa aveti parte, pentru tot restul vietii, de cea mai frumoasa amintire legata de momentul in care ai cerut-o de sotie. Asa ca, inainte de toate, asigura-te ca ai ales momentul potrivit, atat pentru tine, cat si pentru ea. Acum, ca esti pregatit sa faci pasul cel mare, iata cum sa o ceri in casatorie fara inel.

Cum sa o ceri in casatorie fara inel

How He Asked

Alege simplitatea. Imaginea clasica in care barbatul este in genunchi, in fata femeii iubite, tinandu-i mana si urmand sa ii adreseze mult asteptata intrebare, este simbolica pentru momentul cererii in casatorie. Asa ca, poti face lucrul acesta, iar daca simti ca emotiile pun stapanire pe tine, este in regula daca iti va aparea in coltul ochiului o lacrima. Important este ca momentul sa fie perfect.

Foloseste-te de o amintire. Daca ai ceva care simbolizeaza dragostea care va leaga, atunci foloseste-te de acel ceva, fie ca este vorba despre un bilet la primul concert impreuna, de o fotografie facuta in locul in care v-ati cunoscut, sau orice altceva. Poti crea atmosfera de atunci, de acolo, atmosfera acelor momente speciale pentru voi, si apoi adreseaza-i intrebarea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cum sa o ceri in casatorie fara inel

Paparazzi Proposals

Poti avea o cutie pentru inel, insa fara inel, un simbol al faptului ca in curand va exista unul. Nu uita ca intentia conteaza si, evident, sentimentele. Initial, iubita ta ar putea fi confuza, vazand ca lipseste inelul, insa tu ii vei zambi, ii vei spune ca vrei ca totul sa fie perfect, asa ca veti merge impreuna, in ziua urmatoare sau cat mai curand, sa cumparati inelul care ii va cuceri inima.

Ofera-i flori. Desi este un gest simplu, inseamna mult pentru o femeie sa primeasca un trandafir rosu, simbol al pasiunii. Sau, de ce nu, mai multi trandafiri… Ori alte flori. Ofera-i florile in timp ce te asezi in genunchi pentru a-i adresa intrebarea.

Cum sa o ceri in casatorie fara inel

The Crazy Stuffs

Scrie o poezie, un cantec sau o scrisoare. Foloseste-te de cuvinte pentru a o cere de sotie si cu siguranta gestul o va emotiona si, bineinteles, va spune „DA”.

Cum sa o ceri in casatorie fara inel

JULIA GREEN PHOTOGRAPHY

O poti cere in casatorie la o nunta. Iata o poveste reala: el si ea se aflau la o nunta, in calitate de invitati. Ea prinde buchetul miresei, iar el o cere in casatorie (cu acordul mirilor, bineinteles, ca doar este ziua lor cea mare). A fost o cerere spontana, deci nu a avut la el un inel de logodna pregatit. Ea a spus „DA”, iar cateva zile mai tarziu, avea pe deget si inelul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ai vazut cum sa o ceri in casatorie fara inel, iar acum iti propun cateva cereri in casatorie romantice. Le gasesti aici si aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment