Cum sa o ceri de sotie timp de 365 de zile

O iubesti si iti doresti ca cererea in casatorie sa fie cat mai neasteptata si cat mai spectaculoasa. Poate te-ai gandit deja la mai multe modalitati in care o poti cere de sotie, insa tot nu stii daca se ridica la nivelul asteptarilor tale, asa ca poate cauti in continuare idei. Mai jos vei gasi povestea unei cereri in casatorie si poti afla cum sa o ceri de sotie timp de 365 de zile, fara ca ea sa stie lucrul acesta. Desigur, va fi o cerere romantica si neprevazuta, insa tu va trebui sa ai foarte multa rabdare, 365 de zile de rabdare, in care sa pastrezi secretul, desi probabil vor fi momente in care vei simti ca timpul nu mai trece, ca abia astepti sa vina ziua in care sa o ceri in casatorie. Mai jos vei vedea cum sa o ceri de sotie timp de 365 de zile.

Cum sa o ceri de sotie timp de 365 de zile

The Knot

Cum sa o ceri de sotie timp de 365 de zile, fara ca ea sa stie lucrul acesta

Din iubire, oamenii sunt capabili sa faca multe lucruri. Si cand vorbim despre cereri in casatorie, nu trebuie sa fim surprinsi cand aflam cele mai neasteptate moduri in care acestea au loc. Dragostea ne poate transforma in cei mai invenitivi oameni. Cam asta s-a intamplat si in cazul unui american, care a gasit o modalitate diferita prin care sa o intrebe pe iubita lui daca isi doreste sa se casatoreasca cu el.

Cum sa o ceri de sotie timp de 365 de zile

Josh Wong Photography

Cu un an in urma, de ziua ei de nastere, el a realizat ca este femeia pe care isi doreste sa o aiba alaturi toata viata si a inceput sa se intrebe cum ar putea sa o surprinda cu o cerere in casatorie. Si, ideea nu a intarziat sa apara. Timp de un an, in fiecare zi, el a intrebat-o daca vrea sa fie sotia lui. Cum? Filmandu-se in timp ce ii adresa intrebarea scrisa pe ceva. In fiecare zi, timp de 365 de zile, scria mesaje precum „Vrei sa fii sotia mea?”, „Vrei sa ma faci cel mai fericit barbat din lume?” etc. Si, dupa ce s-au scurs acele zile, si a venit momentul mult asteptat, de ziua ei de nastere, cu ajutorul familiei iubitei lui, i-a lasat acesteia indicatii potrivit carora trebuia sa ajunga pe plaja. Acolo urmeaza sa vizioneze filmuletul cu toate zilele in care a fost ceruta de sotie, pe fundal auzindu-se melodii de dragoste. La finalul clipului video, apare si el, imprastiind pe plaja petale de trandafiri. Cei doi se intalnesc, fata-n fata, si atunci are loc si cererea in casatorie, dupa ce, timp de un an, in fiecare zi, ea fost ceruta de sotie fara a sti lucrul acesta.

Cum sa o ceri de sotie timp de 365 de zile

Reddit

Nu stiu cum ti s-a parut modul acesta de a o cere in casatorie, dar eu consider ca este ceva la care nu numai ca nu s-ar astepta, dar ar emotiona-o si nu ar avea cum sa spuna altceva decat „DA”. Ai vazut cum sa o ceri de sotie timp de 365 de zile, iar aici poti sa vezi cum arata cererea pe care am avut-o ca sursa de inspiratie.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment