Cum sa nu iti neglijezi prietenii in timpul organizarii nuntii

Iata cum sa nu iti neglijezi prietenii in timpul organizarii nuntii. Cand planifici nunta, vei fi foarte ocupata. Asa ca este posbil ca in unele momente prietenii tai sa aiba senzatia ca ai uitat de ei, ca nu mai conteaza pentru tine, iar nunta este tot ceea ce te preocupa. Dar, ar trebui sa te inteleaga si sigur fac asta. Numai ca ai putea face si tu unele lucruri astfel incat cei dragi tie sa nu aiba constant sentimentul ca i-ai abandonat.

Cum sa nu iti neglijezi prietenii in timpul organizarii nuntii

1. Nu uita ca te casatoresti, deci este un moment de bucurie, celebrezi iubirea. Asa ca nu te stresa din cauza nuntii si implica-i si pe prietenii tai in organizare. Deisgur, fara a le cere lucruri imposibile.

2. Fa-ti timp pentru tine si prieteni! Trebuie sa te relaxezi, deci ce spui de o cina in oras cu prietenele tale? Sau de o exccursie de doua zile in care sa fiti numai voi?

3. Tine cont de sfaturile si ideile lor. Daca ti se par utile si daca se potrivesc cu imaginea ta despre nunta, desigur. Astfel veti petrece mai mult timp impreuna pentru a organzia evenimentul. Prietenele tale nu numai ca nu se vor simti excluse din viata ta, dar chiar vor fi extrem de bucuroase stiind ca pui pret pe ajutorul pe care ti-l ofera ele, chiar si sub forma de sugestii.

Cum sa nu iti neglijezi prietenii in timpul organizarii nuntii

Enjoy Your Wedding

4. Ai grija pe cine alegi sa faca parte din randul domnisoarelor de onoare! Nu te limita la cateva prietene! Daca ai mai multe persoane dragi despre care stii ca si-ar dori sa iti fie domnisoare de onoare, atunci de ce sa nu le dai tuturor acest rol? Astfel vor sti cat conteaza pentru tine si nu se vor simti excluse sau mai putin importante pentru tine. Plus ca si in acest caz veti petrece ceva timp impreuna, deci nu vor avea senzatia ca nu mai fac parte din viata ta.

5. Ai grija sa nu creezi in jurul tau o bula si sa faci ca totul sa se rezume la nunta! Asta inseamna ca daca te intalnesti cu prietenele tale, trebuie sa le oferi si lor ocazia de a vorbi despre ceea ce se intampla cu ele, despre ceea ce mai e nou in viata lor. Daca va vedeti nu inseamna ca trebuie sa vorbesti numai despre nunta. Da, se bucura pentru tine, dar nu le obosi si nu le plictisi cu absolut orice detaliu insignifiant legat de marele eveniment. Nici tie nu ti-ar placea sa fii in locul lor si sa ti se vorbeasca din nou si din nou numai despre acel subiect.

6. Evita conflictele, iar daca apar, ai grija cum le solutionezi! Actioneaza asa cum ti-ar placea si tie sa actioneze cineva daca tu ai fi in tabara cealalata. Astfel esti corecta cu toata lumea si eviti dramele.

7. La finalul unei zile, cand stii ca ai mai facut ceva pentru a organiza nunta, rezerva-ti cateva momente in care sa fii numai tu cu tine si gandeste-te la cele realizate pana in acel moment. Vei fi impacata cu tine si astfel vei fi relaxata si in preajma celorlalti.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Acolo vei gasi surse de inspiratie si pentru evenimentul tau!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment