Cum sa iti alegi cavalerii de onoare

Pentru mire, poate parea simplu sa isi aleaga cavalerii de onoare. Ti-ai putea intreba fratele sau prietenii daca ar dori sa fie cavalerii tai de onoare. Totusi, ar trebui sa ai in vedere si alte lucruri, nu numai faptul ca iti sunt prieteni sau fac parte din familie. Mai jos vei gasi cateva sfaturi despre cum sa iti alegi cavalerii de onoare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa iti alegi cavalerii de onoare. Sfaturi

In mod normal, cavalerii de onoare sunt alesi din randul familiei sau al prietenilor, insa nu te grabi sa faci alegeri inainte de a afla care sunt responsabilitatile unui cavaler de onoare si daca cei carora iti doresti sa le oferi aceste roluri le pot indeplini cu succes.

Cum sa iti alegi cavalerii de onoare

Austin Weddings

Una dintre atributiile unui cavaler de onoare este aceea de a avea grija de inelele pe care mirii urmeaza sa le puna in timpul ceremoniei. De asemenea, va trebui sa organizeze petrecerea burlacilor si sa se asigure ca ceilalti invitati la petrecere ajung acasa in regula. Tot in lista atributiilor intra si faptul ca trebuie sa te ajute sa respecti programul nuntii si sa se asigure ca esti pregatit pentru ziua cea mare.

Si ce nunta ar fi completa fara discursul cavalerului de onoare? Asa ca, atunci cand vei face alegerea, trebuie sa ai in vedere si acest asprect. Daca persoana pe care o doresti aproape in calitate de cavaler de onoare nu se descurca foarte bine cu vorbitul in public, atunci trebuie sa gasesti o solutie pentru a rezolva mica problema. Tot el s-ar putea ocupa si de invitatii care trebuie sa ajunga de la ceremonia religioasa la petrecere.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cum sa iti alegi cavalerii de onoare

The Alpha Groom

Avand in vedere aceste cateva responsabilitati, trebuie sa te asiguri ca vei gasi o persoana care sa le poata indeplini. Nu oricine este facut pentru a vorbi in public, pentru a se ocupa de organizarea unor petreceri etc. Partea buna este ca daca vei avea mai multi cavaleri de onoare, atunci poti imparti responsabilitatile, astfel incat fiecare sa primeasca sarcini pe care le-ar putea indeplini fara dificultati.

Cum sa iti alegi cavalerii de onoare daca intampini anumite probleme

Daca sunt prea multe responsabilitati? Retine ca este important ca un cavaler de onoare sa faca fata anumitor responsabilitati. Daca unul dintre ei simte ca il vor coplesi si ca nu se va simti in largul lui, atunci unul dintre ceilalti poate prelua anumite sarcini.

Daca ai prea multe optiuni, toate viabile? In acest caz, ii poti alege pe toti. Nu exista o regula batuta in cuie in ceea ce priveste numarul cavalerilor de onoare. Poti avea unul sau mai multi, in functie de preferintele tale. De asemenea, in cazul in care numarul lor este mai mare, atunci sarcinile vor fi impartite in mod egal, si fiecare va avea mai putine responsabilitati, iar toata lumea va fi multumita.

Cum sa iti alegi cavalerii de onoare

Steve Phillips Photography

Ce faci daca o femeie iti este cea mai buna prietena? Multi miri aleg sa aiba femei in randul cavalerilor de onoare sau barbati in randul domnisoarelor de onoare, daca sunt prieteni apropiati. Inainte de a lua decizia finala, discuta cu logodnica ta, deoarece este posibil ca ea sa isi doreasca sa o includa in cadrul domnisoarelor de onoare pe amica ta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca te intrebi cum sa iti alegi cavalerii de onoare, mai sus ai gasit cateva informatii care te-ar putea ajuta sa iei o decizie in acest sens. Iar acum, dupa ce am stabilit aceste detalii, va recomand aici cateva clipuri care va vor arata, fiecare intr-un mod unic, ce inseamna dragostea. Desigur, si voi stiti asta, insa fiecare cuplu este unic, iar povestile lor sunt la fel.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment