Cum sa fii cel mai bun cavaler de onoare

Prietenul tau cel mai bun se casatoreste? Sau poate fratele tau? Daca vei fi cavaler de onoare, atunci iti vei lua rolul in serios. Trebuie sa faci asta. In plus, stii ca ai anumite responsabilitati ce vin atasate de rolul in discutie. Asadar, daca te intrebi cum sa fii cel mai bun cavaler de onoare, in randurile de mai jos vei gasi rapsunsurile de care ai nevoie. Vrei sa fii un cavaler de onoare exemplar? Iata ce trebuie sa stii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa fii cel mai bun cavaler de onoare

1. Fii o sursa de inspiratie. Daca esti casatorit, atunci ai cu siguranta cateva sfaturi pentru viitorul mire. Ai invatat anumite lucruri de-a lungul timpului, de cand te-ai casatorit. Asa ca ii poti da numeroase sfaturi viitorului mire. Sau, daca inca nu ai ajuns la altar, atunci fii alaturi de prietenul tau, incurajeaza-l.

2. Vorbeste cu viitoarea lui sotie. Ea iti poate spune cu ce ai mai putea sa il ajuti pe logodnicul ei. Desigur, si el iti va spune asta, insa nu faci nimic rau daca ii ceri opinia si viitoarei mirese. Astfel stii ca faci totul pentru a fi cel mai bun cavaler de onoare si pentru a-l ajuta pe mire.

Cum sa fii cel mai bun cavaler de onoare

Pinterest

3. Este bine sa stii unde, cand, cum, de ce. Practic aproape tot ce tine de nunta. Trebuie sa stii unde va sta mama mirelui la nunta, unde va avea loc petrecerea de nunta, cum se va ajunge la local si multe altele.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Pregateste-te sa scrii si sa tii un discurs. Poate unii miri nu vor ca la nunta lor sa se tina discursuri. Insa un bun cavaler de onoare nu va ezita sa faca si lucrul asta. Deisgur, este bine sa te simti in largul tau atunci cand tii un discurs, sa nu te emotionezi in momentul in care vorbesti in fata unei multimi.

CITESTE SI: Tipuri de cavaleri de onoare si discursurile lor

CITESTE SI: Ce trebuie sa stii daca vei fi cavaler de onoare

5. Ai grija de costumul lui! Bineinteles ca si el va avea grija, insa din cauza emotiilor poate va uita unde l-a pus, sau sa il ia de la croitorie, in cazul in care a avut nevoie de unele motificari. Fii cu ochii in patru si nu pierde din vedere costumul mirelui. Mai ales cand este pierdut din vedere de mire.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6. Este bine sa ai soseste de rezerva. Nu se stie niciodata cand sau cine va avea nevoie de ele. Iar daca vei avea la indemana si o camasa alba, curata si calcata asa cum se cuvine, atunci fara doar si poate vei primi titlul de cel mai bun cavaler de onoare.

Cum sa fii cel mai bun cavaler de onoare

Style Girlfriend

7. Organizeaza o petrecere a burlacilor de neuitat. Am spus „de neuitat”, deci clar nu trebuie sa consumati atat de mult alcool incat sa uitati si cum va numiti. Distrati-va consumand cantitatea potrivita de alcool.

8. Ai girja ca si ceilalti cavaleri de onoare sa isi respecte indatoririle. Poate unii dintre ei nu isi iau in serios rolul acela. Insa tu ai inteles cel mi bine cat de importanta este nunta pentru viitorii miri, motiv pentru care trebuie sa le explici si celorlalti ce inseamna pentru miri nunta si de ce este bine sa se comporte exemplar la nunta si in calitate de cavaleri de onoare.

9. Distreaza-te! Astfel le arati mirilor ca nunta este un eveniment foarte bine organizat, ca timpul si banii investiti nu s-au irosit.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment