Cum sa alegi restaurantul pentru intalnire

Daca te intrebi cum sa alegi restaurantul pentru intalnire, mai jos vei gasi cateva sfaturi in acest sens. Ghidul de mai jos iti va arata arata cum iti poti da seama daca un anumit restaurant este sau nu este potrivit pentru o intalnire cu ea. Iata ce trebuie sa ai in vedere.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa alegi restaurantul pentru intalnire. Ghid practic

Tine cont de muzica. Ai folosit vreodata o pancarta pentru a comunica? Sigur nu… Sau, cel putin, nu la o intalnire. Pentru a evita un astfel de scenariu, incearca sa alegi un restaurant in care muzica nu va impiedica sa purtati o discutie si nici nu va obliga sa ridicati tonul vocii pentru a va putea auzi. Nu numai la volumul muzicii trebuie sa fii atent, ci si la gen. Una dintre cele mai bune optiuni ar putea fi jazz-ul. Muzica romantica ar fi o alta optiune, insa ar fi un pic prea mult in unele situatii. Trebuie sa tii cont si de preferintele voastre muzicale, evident.

Cum sa alegi restaurantul pentru intalnire

Stellar Bridge

Cum este personalul restaurantului? Imediat ce intri in restaurant, este cineva acolo care te intampina cu un zambet cald si te conduce catre masa? Bun, insa nu este suficient. Daca trebuie sa alegi un restaurant pentru intalnire, personalul trebuie sa fie eficient si primitor. Si nu uita: intr-un restaurant bun chelnerii nu valseaza pe langa masa ta cat timp te hotarasti ce sa comanzi, ei vor veni cand ii vei chema. Personalul trebuie sa fie impecabil. Cum afli daca este sau nu este astfel? Tine o tigara in gura timp de trei secunde. Daca niciun chelner nu vine sa o aprinda, atunci esti in locul gresit.

Cum sa alegi restaurantul pentru intalnire

Yaletowninfo

Cum ti se pare lumina din restaurant? Tuturor ne place un local bine luminat. Lumina va face pe amandoi sa aratati bine. O lumina puternica precum cea de la dentist este ideala, insa pentru sanatatea danturii tale, nu pentru un restaurant. Lumina trebuie sa fie potrivita, usoara, insa sa va permita sa vedeti mancarea pe care o aveti pe masa. Poate ati vazut in filme cum arata lumina din restaurant, cand cei doi au intalnire: un pic slaba, insa suficient de puternica incat sa se vada unul pe celalalt, evident. Un restaurant luminat de mai multe lumanari este perfect. Nu numai ca va fi romantic, dar atmosfera va fi mai calda, mai primitoare, mai intima. Desigur, daca aveti alte preferinte in ceea ce priveste lumina, atunci puteti merge pe mana lor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cum sa alegi restaurantul pentru intalnire

Wealth Soup

Ce mancare veti servi? Te gandesti la sushi? Hmmm… Mai bine nu. Nu cred ca ai vrea ca partenera ta sa fie mai atenta la cele doua betisoare pe care trebuie sa le foloseasca atunci cand mananca si sa nu iti acorde atentia necesara. Corect? O mancare… romantica ar putea fi cea mediteraneana sau italiana, servita impreuna cu un vin… divin. Ideea este ca mancarea sa fie deosebita, insa in acelasi timp sa nu o faca sa ii acorde mai multa atentie decat tie.

Cum sa alegi restaurantul pentru intalnire

dating Love

Cum sa alegi restaurantul pentru intalnire? Tinand cont de sfaturile de mai sus. Nu ar trebui sa mergeti oriunde la intalnire, ci trebuie sa fiti intr-un local placut, intr-un mediu primitor, pentru ca si voi sa va simtiti in largul vostru in preajma unor oameni care va trateaza asa cum trebuie. Aici si aici vei vedea cateva clipuri care te vor ajuta in acest sens, si te vor binedispune.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment