Cum le spui oamenilor ca nu sunt invitati copiii la nunta

Lista cu invitatii la nunta! Nu este intotdeauna usor sa decizi pe cine sa inviti la nunta si pe cine nu. Si, dupa aceea, trebuie sa gasesti modalitatea ideala pentru a-i aseza pe oameni la masa de nunta. Unii miri nu vor ca la nunta lor sa participe si copiii invitatilor. Motivele sunt legate in special de faptul ca cei mici pot fi imprevizibili, pot strica unele momente, pot face galagie etc. Dar cum le spui oamenilor ca nu sunt invitati copiii la nunta? Da, este nunta ta si tu decizi cine poate participa si cine nu. Cu toate acestea, nu vrei sa ii pui pe ceilalti intr-o situatie neplacuta. Ce faci?

Cum le spui oamenilor ca nu sunt invitati copiii la nunta

Varsta conteaza. Cand spui ca nu vrei sa participe la nunta si copiii, la ce te referi mai exact? Te referi la bebelusi, sau incluzi in aceasta categoria a copiilor si adolescentii? Trebuie sa stii exact care este cea mai buna varianta, astfel incat nimeni sa nu se supere si sa considere unii invitati sunt favorizati, iar ei nu. Incearca sa stabilesti inca de la inceput regulile legate de prezenta copiilor la nunta, astfel incat sa nu apara mai tarziu conflictele si nimeni sa nu se supere. Dupa ce le-ai stabilit, comunica-le si celorlalti intr-un mod care sa nu ii faca sa se simta jugniti.

Cum le spui oamenilor ca nu sunt invitati copiii la nunta

BUCCINA STUDIOS

Nu face nicio exceptie! Daca ai stabilit ca nu vor fi prezenti la nuta copii, atunci nu trebuie sa faci exceptii. Chiar daca prietenii tai cei mai buni te roaga sa faci asta. Nu ar fi corect si, in plus, i-ai pune pe ceilalti invitati, care au acceptat aceasta regula, intr-o situatie neplacuta. In momentul in care ai decis sa nu inviti si copii la nunta, trebuie sa te pregatesti pentru parintii care poate nu vor primi atat de bine vestea. Sau vor incerca sa te faca sa te razgandesti.

CITESTE SI: Idei de activitati pentru copiii de la nunta

CITESTE SI: Motive pentru care sa incluzi copiii in cadrul nuntii

Cum le spui oamenilor ca nu sunt invitati copiii la nunta

Sargeant Creative

Fiti clari inca de la inceput. Desigur, este alegerea voastra. Este nunta voastra. Daca nu vreti ca la eveniment sa fie prezenti si copii, atunci nu sunteti obligati sa acceptati asta. Insa aveti grija cand le comunicati aceasta regula si parintilor. Incercati sa le explicati situatia, sa le spuneti punctul vostru de vedere. Spuneti-le ca este o nunta cu putini invitati, mai intima, sau ca evenimentul nu este unul potrivit pentru copii. Sau pur si simplu este vorba despre o preferinta personala. Daca gasiti o modalitate ideala pentru a le comunica toate aceste informatii parintilor, atunci ar trebui sa inteleaga. In plus, poate ar fi bine si pentru ei sa iasa un pic din rutina, sa ii lase pe cei mici in grija altora si sa se distreze la eveniemnt, fara a se preocupa de faptul ca cei mici sunt obositi si trebuie sa plece mai repede acasa.

Incurajeaza-i pe parinti sa se distreze! Asa cum spuneam mai sus, daca cei mici nu vor fi la nunta, atunci parintii se pot distra fara a tine cont de ora tarzie pentru copii. Ai putea chiar sa mentionezi pe invitatie faptul ca evenimentul este nuami pentru adulti si sa ii incurajezi pe parinti sa vina la nunta pentru a se distra si pentru a iesi din rutina pentru cateva ore.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat cum le spui oamenilor ca nu sunt invitati copiii la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment