Cum alegi vazele pentru decoratiunile de nunta

Aranjamentele florale reprezinta un detaliu la care trebuie sa fiti atenti atunci cand va organizati nunta. Florile vor fi alese cu mare grija, insa cum ramane cu vazele? Desigur, aveti la dispozitie numeroase optiuni, insa cum va asigurati ca veti lua cea mai buna decizie in acest sens? Iata cum alegi vazele pentru decoratiunile de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum alegi vazele pentru decoratiunile de nunta

1. Intelegeti care va sunt optiunile. Veti vedea ca veti avea la dispozitie mai multe optiuni. Vazele pot avea diferite forme si pot fi facute din anumite materiale. Asa ca atunci cand le veti alege, trebuie sa tineti cont atat de florile pe care vi le doriti, cat si de stilul nuntii si de locatie. Daca aveti dubii puteti oricand sa intrebati un specialist care va va ajuta cu siguranta sa luati cea mai buna decizie. Nu trebuie sa hotarati imediat, puteti sa va rezervati timp pentru a va gandi, pentru a pune in balanta fiecare optiune. Doar vreti ca totul sa fie perfect in ziua nuntii, asa ca trebuie sa fiti atenti la fiecare detaliu, sa nu lasati nimic la voia intamplarii.

Cum alegi vazele pentru decoratiunile de nunta

Jose Villa Photography

2. Nu uitati sa luati in calcul si dimeniunile vazelor. Poate va doriti unele mai scunde sau mai inalte, mai mici sau mai mari. Totul depinde de anumiti factori. Spre exemplu, daca mesele vor fi mai mici, atunci cu siguramta aranjementele florale si implicit vazele vor fi mult mai mici. De asemenea, daca mirii vor sa creeze un efect mai dramatic, atunci cu siguranta pot alege vazele mai inalte. Insa trebuie sa aiba grija ca acestea sa nu fie prea inalte, motiv pentru care invitatii sa nu se mai poata vedea unii pe altii si sa nu mai poata purta conversatii.

CITESTE SI: Ce trebuie sa ai in vedere cand iti alegi decoratiunile pentru nunta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Cum aranjezi mesele de nunta

Cum alegi vazele pentru decoratiunile de nunta

Steve Steinhardt

3. Puteti incerca sa combinati stilurile. Daca nu va puteti decide asupra unui singur model si asupra unei culori si/sau material, atunci nu trebuie sa faceti asta. Ati putea alege mai multe tipuri de vaze. Ai grija, insa, sa nu existe diferente prea mari intre ele. De asemenea, vorbeste cu cei care va vor furniza florile si afla care este opinia lor in legatura cu asta. Se potrivsc florile cu vazele? De asemenea, ai grija ca invitatii sa nu creada ca unele mese sunt mai speciale si de aceea au un anumit tip de vaze, pe cand la altele exista un alt model. Poate vor crede ca faci anumite diferente intre invitati.

4. Nu va impuneti limite. Fiti originali si creativi. Doar pentru ca prietenii vostri au avut la nunta anumite vaze, clasice, nu trebuie sa faceti si voi la fel. Lasati ca anumite detalii de nunta (precum decoratiunile) sa spuna ceva despre voi, despre personalitatea voastra. Nu trebuie sa va fie teama sa fiti voi insiva. Este nunta voastra, asa ca luati deciziile care va avantajeaza pe voi, faceti ceea ce simtiti si nu aveti cum sa dati gres.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Acolo puteti gasi surse de inspiratie pentru organizarea nuntii. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment