Copii la nunta

In ceea ce priveste prezenta copiilor la nunta, parerile sunt impartite. Pe de o parte exista voci care sustin ca nunta, fiind legata de ideea de familie, este un loc in care pot fi prezenti copiii, iar pe de alta parte se crede ca acest eveniment este dedicat adultilor. Asadar, nu exista un raspuns cert in aceasta privinta, totul depinde de dorinta mirilor si, de asemenea, de alegerea parintilor, unii dorindu-si sa aiba copiii aproape, altii lasandu-i acasa, in grija altcuiva. Iata ce ati putea face daca veti avea copii la nunta, sau cum ati putea proceda in cazul in care credeti ca prezenta lor nu este indicata.

Copii la nunta

Joshua D’hondt

Copii la nunta?

Mirii care isi fac griji in privinta prezentei acelor copii la nunta, nu au nimic importiva lor, pur si simplu isi fac griji ca evenimentul pe care l-au organizat timp de mai multe luni, ar putea sa nu iasa conform planului. Copiii pot fi imprevizibili, au nevoie de multa atentie, in special in cadrul unor evenimente sociale. Daca va temeti sa acceptati copii la nunta, ati putea sa le comunicati parintilor intr-un mod subtil aceasta dorinta, iar un mod prin care puteti face asta este sa scrieti pe invitatie numai numele parintilor, astfel incat sa se inteleaga ca lor le este adresata.

Daca, totusi, prezenta unor copii la nunta nu reprezinta o problema pentru voi, sau nu le puteti cere parintilor sa-i lase acasa, ati putea solicita serviciile unei bone, daca va permiteti. Astfel, toata lumea va fi multumita. Parintii isi pot aduce copiii la eveniment, voi nu va trebui sa va mai faceti griji in privinta situatiilor neprevazute, iar copiii vor beneficia de grija de care au nevoie.

Copii la nunta

Mon Amie Events

De asemenea, puteti folosi prezenta acelor copii la nunta in avantajul vostru. Spre exemplu, ii poti include intr-o anumita activitate sau le poti desemna anumite roluri. S-ar putea ocupa de raspandirea petalelor de flori. Sau, pentru a-i tine ocupati si pentru a nu se plictisi, le puteti oferi carti si creioane de colorat. Si in privinta mancarii trebuie sa aveti un plan de rezerva, deoarece meniul de nunta ar putea sa nu fie potrivit pentru ei, asa ca puteti apela, de exemplu, la serviciile unei firme de catering, pentru a le pune la dispozitie un meniu diferit. Pentru ca tot sunt prezenti la nunta, includeti-i in albumul cu poze, organizand o sedinta foto numai cu ei. Vor fi tare simpatici.

Copii la nunta

Mon Amie Events

Daca sunteti parinti si doriti sa va luati copiii la nunta la care ati fost invitati, ati putea respecta dorinta mirilor si incercati sa intelegeti ca, daca se tem ca prezenta lor le va aduce neplaceri, nu inseamna ca nu va plac copiii, ci pur si simplu au organizat evenimentul mult timp, au avut in vedere cele mai mici detalii, si nu vor sa se abata de la ele. Desigur, sunt rare cazurile in care mirii nu accepta sub nicio forma copii la nunta, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Totusi, trebuie sa retineti ca nuntile dureaza mult timp, iar in timpul noptii, copiii au nevoie de somn, asa ca fie veti fi nevoiti sa plecati mai repde decat ati planuit de la nunta, fie gasiti o alta solutie astfel incat copiii sa beneficieze de somnul necesar, iar voi sa contiunuati sa luati parte la eveniment.

Copii la nunta

Mon AmieEvents

Asadar, prezenta copiilor la nunta depinde, in primul rand, de ceea ce-si doresc mirii, insa de cele mai multe ori se gasesc solutii astfel incat, la final, cand se trage linie, toata lumea sa iasa multumita: mirii, invitatii care aduc copii si, nu in ultimul rand, cei mici.

Sper ca v-a fost de folos articolul si va invit sa vizionati aici, aici si aici cateva clipuri in care se vede clar cum prezenta copiilor la nunta ar putea aduce o pata de culoare evenimentului si multe zambete pe fetele invitatilor.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment