Ce trebuie sa faca fiecare femeie inainte de casatorie

Bineinteles ca astepti cu nerabdare momentul in care vei imbraca rochia de mireasa si te vei casatori cu barbatul pe care il iubesti. Vei avea emotii, vei fi fericita si va fi o experienta unica si de neuitat. Cu toate acestea, ia o mica pauza de la organizarea nuntii si gandeste-te si la lucrurile pe care ti-ar placea sa le faci inainte de a imbratisa noua viata alaturi de viitorul tau sot. Tu stii ce trebuie sa faca fiecare femeie inainte de casatorie? Tie ce lucruri ti-ar placea sa incerci?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce trebuie sa faca fiecare femeie inainte de casatorie

1. Distreaza-te cu prietenele tale! Iesiti undeva, faceti ceva distractiv, vorbiti! Distrati-va impreuna si bucurati-va de prietenia care va leaga.

2. Infrunta-ti temerile! Daca este ceva ce iti doresti de ceva timp sa faci, insa nu ai avut curajul pana acum, ai putea sa lasi teama la o parte si sa incerci. Vei ramane cu amintiri frumoase. Si iti vei demonstra ca poti sa iesi din zona de confort si ca esti capabila sa faci unele lucruri la care, poate, doar visai pana acum.

Ce trebuie sa faca fiecare femeie inainte de casatorie

HD Wallpapers

3. Prima intalnire (din nou). Urmeaza sa te casatoresti, insa iti mai amintesti prima voastra intalnire? De ce sa nu retraiti totul, exact asa cum a fost? Imbracati-va la fel, mergeti in acelasi loc si repetati intalnirea. Cu siguranta experienta aceasta va va trezi amintiri frumoase si emotii puternice. Va veti reaminti unul celuilalt cum a inceput totul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Ia o pauza. De la tot. De la organizarea nuntii, de la rutina. Fa ceva doar pentru tine, relaxeaza-te si pune-te pe primul plan pentru o zi sau daoua. In felul acesta iti vei recapata energia si te vei ocupa mult mai bine de organizarea marelui eveniment care urmeaza sa aiba loc.

5. Scrisorile de dragoste ajuta. Scrie-i viitorului tau sot o scrisoare in care sa ii spui de ce il iubesti si de ce abia astepti sa devii sotia lui. O poti pastra pana in dimineata nuntii, iar atunci i-o poti oferi viitorului tau sot. In felul acesta, chiar daca nu va veti vedea in dimineata nuntii cand fiecare se pregateste pentru eveniment, va veti simti mult mai aproape unul de celalalt.

CITESTE SI: Relatii pe care trebuie sa le experimentezi inainte de casatorie

CITESTE SI: Ar trebui sa locuiti impreuna inainte de casatorie?

Ce trebuie sa faca fiecare femeie inainte de casatorie

Muzmatch

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6. Rasfata-te! Ce inseamna asta? Ei bine, daca iti doresti sa iti cumperi acei pantofi de care te-ai indragostit imediat ce i-ai vazut in magazin, de ce sa nu faci asta? Poarta-i la nunta sau oricand iti doresti. Meriti sa te rasfeti din cand in cand. Nu spune nimeni ca trebuie sa cumperi o masina de fite, insa din cand in cand nu este rau daca iti indeplinesti singura anumite dorinte.

7. Sedinta foto. Dupa ce va logoditi, ati putea organiza o sedinta foto. In felul acesta va veti obisnui sa stati in fata aparatului de fotografiat, pentru ca in timpul nuntii se va intampla si asta. De asemenea, va veti crea amintiri frumoase pe care sa le puneti langa imaginile de la nunta.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce trebuie sa faca fiecare femeie inainte de casatorie, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment