Ce sa nu ii spui miresei in ziua nuntii

Mergi la nunta si stii ca acela este un eveniment important pnetru mireasa. Si pentru mire, evident! Totul este magic. Rochia miresei este perfecta, ea arata cum nu se poate mai bine. Trebuie sa fie fericita in ziua in care devine sotia barbatului pe care il iubeste. Asa ca ne este greu sa intelegem de ce unii invitati ii strica buna dispozitie miresei in ziua in care trebuie sa fie tot timpul cu zambetul pe buze. Iata ce sa nu ii spui miresei in ziua nuntii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce sa nu ii spui miresei in ziua nuntii

„Nu-mi place unde stau. Pot sa ma mut la alta masa?”. Nu a fost usor pentru miri sa gaseasca o modalitate prin care sa ii aseze pe invitati la masa. Pentru numele lui Dumnezeu, s-a ajuns chiar si la calcule matematice! Asa ca nu, nu te poti aseza la o alta masa, pentru ca asta ar insemna ca tot efortul mirilor sa se duca pe apa sambetei. Nu ti se va intampla nimic daca vei sta acolo unde au decis mirii, chiar daca esti langa usa bucatariei, ori o drona zboara deasupra capului tau!

Ce sa nu ii spui miresei in ziua nuntii

Keow Wee Loong

„De ce l-ai invitat pe fostul meu iubit?”/”De ce ai invitat-o pe fosta mea iubita?”. Asa cum nu prea ai nimic de spus in privinta locului in care stai la masa, nici in ceea ce priveste lista cu invitati nu ai ce sa comentezi. Poate ca mirii sunt prieteni cu fostul/fosta tau/ta. Nu aveau cum sa il invite numai pe unul dintre voi. Si daca tu nu te simti in largul tau in aceasta situatie, cu siguranta si el/ea se simte la fel. Doar distreaza-te, bea, mananca, danseaza si uita ca este acolo. Vei vedea ca nu este greu sa faci asta.

„Cand veti avea un copil?”. Serios? Intrebi asta in ziua nuntii? Cand ei abia au devenit sot si sotie si inca mai au orez in par? Nu face asta! Asteapta pana cand ei vor face anuntul. Daca sunteti apropiati, atunci cu siguranta chiar ei te vor anunta cand vor deveni parinti. Sau, daca nu sunteti cei mai buni prieteni, atunci cu siguranta vei afla vestea de pe Facebook, cand cuplul isi va anunta prietenii virtuali ca asteapta un copil.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: La ce ar trebui sa fie atente domnisoarele de onoare
CITESTE SI: Ai fost invitat la nunta? NU face niciodata aceste lucruri!

Ce sa nu ii spui miresei in ziua nuntii

Today Show

„Am fost recent la o alta nunta si mireasa avea o rochie la fel ca a ta!”. Crezi ca mireasa nu stie ca sunt si alte femei care au purtat, poarta sau vor purta o rochie ca a ei, avand in vedere ca nu a fost facuta la comanda? Insa ii place sa creada ca acea rochie este unica si special facuta pentru ea. Asa ca de ce sa ii ucizi aceasta fantezie? In plus, machiajul si coafura o vor face pe mireasa unica. Si nu va semana cu celelalte mirese.

„Nu-mi place numele de familie al mirelui!”. Asa, si? Bucura-te ca nu trebuie sa il porti tu! Doar ureaza-le „Casa de piatra!” si sa aiba parte de fericire in casnicie. Si chiar sa fii sincer cand faci astfel de urari. In rest, tine pentru tine opiniile legate de numele de familie al mirelui. E mult mai bine asa.

Iar acum, al final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment