Ce sa mananci ca sa nu faci celulita inainte de nunta

Te-ai intrebat ce sa mananci ca sa nu faci celulita inainte de nunta? Este evident ca viitoarele mirese (si in general, femeile) isi doresc sa arate senzational la nunta. Asa ca, daca urmeaza sa imbraci rochia de mireasa, ori ai primit invitatie la nunta, sau pur si simplu iti doresti sa previi aparitia celulitei, trebuie sa stii ce alimente sunt recomandate.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce sa mananci ca sa nu faci celulita inainte de nunta

Celulita apare din cauza alimentatiei nepotrivite, din cauza sedentarimsului precum si a retentiei de apa. Dar, trebuie retinut faptul ca alimentatia este foarte importanta deoarece poate preveni aparitia acestei probleme cu care se confrunta multe femei. Sa vedem ce poti manca pentru a avea o piele frumoasa, fara aspectul acela de coaja de portocala.

Citricele pot deveni cel mai bun aliat in lupta femeilor cu celulita. Pielea trebuie sa fie hidratata in permanenta pentru a preveni sau a trata problema in discutie. Asadar, poti consuma lamai si portocale. Cu ajutorul lor, organismul va elimina mai repede toxinele. De asemenea, pH-ul pielii se va echilibra. Portocalele consumate in timpul zilei, ori sucul natural obtinut din aceste fructe, precum si sucul de lamaie, consumat in salate, te pot ajuta foarte mult.

Si castravetele te poate ajuta. Este o sursa de potasiu, care este un bun diuretic. Ajuta organismul sa elimine apa in exces. In plus, nu are multe calorii, deci poate fi consumat cu incredere, fara teama de a acumula kilograme.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Ce sa mananci ca sa nu faci celulita inainte de nunta

EVENTS — SCHONE BRIDE

Si sfecla rosie poate deveni un bun aliat impotriva celulitei. Asta deoarece este o sursa importanta de licopen. Acest pigment este cunoscut pentru puterea sa antioxidanta. Arderile de la nivelul celular se vor imbunatati datorita licopenului.

Pestele si carnea alba nu trebuie sa lipseasca din meniul tau. Proteinele ce intra in compozitia acestor alimente au un efect diuretic.

Ce vei spune cand vei afla ca ciocolata neagra nu trebuie evitata? Desigur, cand vrem sa slabim sau sa scapam de celulita, stim ca trebuie sa stam departe de orice tentatie dulce. Insa ciocolata neagra face exceptie de la regula. Asta daca este consumata cu masura, evident. De ce? Pentru ca in compozitia sa intra antioxidanti ce ajuta pielea sa fie sanatoasa. Insa, asa cum am spus anterior, nu uita ca trebuie consumata cu masura.

Este indicat sa consumi si broccoli pentru a scapa de celulita sau pentru a preveni aparitia acesteia. Este o buna sursa de antioxidanti. In plus, ajuta la eliminarea toxinelor din organism si stimuleaza tranzitul intestinal.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iti place ananasul? Daca rapsunsul este pozitiv, atunci trebuie sa stii ca acesta te poate ajuta sa scapi de celulita. Este un fruct bogat in potasiu si este un bun diuretic natural. Insa, trebuie sa ai grija! Fiind un fruct foarte dulce, trebuie consumat cu moderatie.

Asadar, daca vrei sa previi aparitia celulitei, ori sa scapi de aspectul de coaja de portocala pe care pielea ta l-a capatat, trebuie sa acorzi o atentie deosebita alimentatiei. Astfel celulita va deveni doar a amintire. Neplacuta, desigur!

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment