Ce sa faci pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca la nunta

Cu siguranta nu vrei ca invitatii tai sa se uite la ceas din minut in minut in speranta ca in curand nunta se va termina si vor merge acasa. Nici nu vei dori sa ii vezi cascand sau verificandu-si telefonul la fiecare cinci secunde. Pentru ca asta sa nu se intample la nunta ta, ar fi ideal daca ai tine cont de cateva sfaturi. Iata ce sa faci pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca la nunta.

Ce sa faci pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca la nunta

1. Incearca sa le faci cunostinta celor care nu s-au mai vazut pana la nunta. Poti profita de petrecerea burlacilor, petrecerea burlacitelor sau oaricare eveniment care are loc inainte de nunta. Sau chiar in ziua nuntii, atunci cand timpul iti permite, sau daca iti permite, ai putea sa le faci cunostinta unor persoane. Astfel atmosfera va fi mult mai relaxata, iar invitatii pot sta unul cu celalt, astfel incat sa nu se plictiseasca.

2. Incearca sa respecti programul. Nimeni nu se asteapta ca totul sa se desfasoare cu o precizie militara. Insa ai grija sa nu ramai in urma sau sa faci anumite lucruri inainte ca ele sa apara in program. Spre exemplu, nu este indicat sa aiba loc sedinta foto atunci cand voi ar trebui sa ajungeti la restaurant. Iar in acest timp invitatii sa va astepte.

Ce sa faci pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca la nunta

Ce sa faci pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca la nunta

3. Nu ii lasa pe invitati nemancati. Poate unii dintre ei ajung mai devreme, in timp ce altii intarzie. Poate vrei ca masa sa se serveasca atunci cand ajung cei mai multi invitati. Intre timp, poate unora li se face foame. Ai putea gasi o alternativa astfel incat cei care sunt deja prezenti la nunta sa poata manca in timp ce sunt asteptati toti invitatii pentru a se servi masa.

4. Locatia este importanta. Desigur, locul in care va avea loc petrecerea de nunta depinde si de bugetul pe care il aveti pentru marele eveniment. Insa nu uita ca desi nu dispuneti de o suma mare, nu inseamna ca locul in care va avea loc petrecerea nu va fi pe placul invitatilor. Lasati-va imaginatia libera si veti vedea ca si cu o suma mica ati putea crea un loc deosebit de care invitatii sa se bucure pe toata durata evenimentului.

CITESTE SI: Cum sa faceti nunta speciala pentru voi si pentru invitati
CITESTE SI: Aranjarea invitatilor la masa de nunta

Ce sa faci pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca la nunta

Ce sa faci pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca la nunta

5. Ai grija cum ii asezi la masa pe invitati. Nimic nu este mai neplacut decat sa stai la masa cu persoane necunoscute. Si, in timp ce ceilalti se distreaza de minune la mesele alaturate, pentru ca se cunosc, tu sa fii izolat de ceilalti cunoscuti, la o masa alaturi de persoane pe care nu le-ai vazut niciodata pana atunci.

6. Discursurile nu trebuie sa tina foarte mult. Daca veti dori sa tineti un discurs, sau poate unii dintre ivitati vor sa faca asta, nu este o problema. Insa trebuie sa aveti grija sa nu dureze prea mult, pentru ca invitatii se vor plictisi.

7. Suprinde-ti invitatii. Ai putea chema o trupa de dans, ai putea chema o formatie care sa cante etc. Atata vreme cat se vor distra si vor fi luati prin surprindere, totul va fi grozav.

8. Nu va limitati la tort. Serios, cui nu ii plac dulcirile? Poate unii invitati nu pot astepta pana la taierea tortului pentru a consuma ceva dulce. Asa ca daca vei pregati si un candy bar pentru ziua cea mare, invitatii cu siguranta vor fi incantati.

Si acum, la final, dupa ce ai aflat ce sa faci pentru ca invitatii sa nu se plictiseasca la nunta, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment