Ce nu le place invitatilor la o nunta

Ati investit timp si bani in organizarea nuntii la care visati. Ati ales cu grija meniul, muzica, locatia si ati fost atenti la cele mai mici detalii pentru a va asigura ca invitatii se vor bucura de eveniment alaturi de voi. Asa ca ati fi socati daca ceilalti nu s-ar distra la nunta. Pentru a va asigura ca nu veti trece printr-o asttfel de situatie, aflati din randurile de mai jos ce nu le place invitatilor la o nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce nu le place invitatilor la o nunta

1. Prea mult timp intre ceremonie si petrecerea de nunta. Nimic nu este mai suparator decat sa stii ca mergi la o nunta care are loc departe de casa, te imbraci pentru eveniment, participi la ceremonie, dupa care trebie sa astepti ore bune pana va incepe petrecerea. Ce faci in tot acel timp, mai ales daca nu locuiesti in zona? Mirii trebuie sa gaseasca o soltuie care sa le permita si lor sa se ocupe de anumite lucruri iniante de petrecere, dar sa se gandeasca si la ceea ce vor face invitatii in acel timp. Spre exemplu, ar putea ruga pe cineva apropiat sa se ocupe de invitati, sa mearga undeva, sa se odihneasca si sa isi incarce bateriile pentru petrecerea de seara.

Ce nu le place invitatilor la o nunta

Ce nu le place invitatilor la o nunta

2. Indicatii gresite. Daca le vei oferi invitatilor indicatii referitoare la locul in care va avea loc ceremonia, respectiv la locul in care se va desfasura petrecerea de nunta, asigura-te ca acele informatii sunt corecte. Nu ii pune in situatia neplacuta de a ajunge intr-un loc gresit sau chiar de a se rataci.

3. Nu le cere sa plateasca pentru bauturile alcoolice consumate la nunta. Desigur, alcoolul inseamna o cheltuiala in plus, insa incercati pe cat posibil sa faceti astfel incat costurile pentru bauturi sa fie incluse in bugetul de nunta. Daca nu va permiteti sa alegeti mai multe tipuri de bauturi, nu este o problema. Important este sa nu le excludeti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Discursurile prea lungi. Poate veti dori sa tineti un discurs, sau poate cineva drag doreste sa spuna cateva cuvinte la nunta voastra. Este bine ca acel discurs sa nu dureze mai mult de trei miunte. Altfel se va transforma intr-un monolog, iar invitatii vor incepe sa se plictiseasca, sa isi verifice telefoanele, sa se gandeasca la desert sau la noul episod din serialul preferat.

Ce nu le place invitatilor la o nunta

Ce nu le place invitatilor la o nunta

CITESTE SI: Greseli pe care le pot face invitatii la nunta

CITESTE SI: Cum rezolvi problemele legate de invitatii la nunta

5. Petreceieti prea mult timp cu invitatii pe care ii intampinati la petrecere. Incercati sa nu faceti asta. Totul trebuie sa fie cat mai scurt si la obiect. Altfel oamenii se vor plictisi asteptand sa le vina randul pentru a va felicita si pentru a intra in localul in care are loc petrecerea de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6. Nu le permiteti sa vina insotiti. Daca, din motive legate de buget sau de numarul limitat al locurilor, alegeti sa le comunicati unor invitati ca nu pot veni insotiti la nunta, aveti grija. Daca stiti ca unii dintre ei sunt implicati intr-o relatie serioasa si stabila, atunci ati putea face unele exceptii. Vor dori sa vina impreuna cu partenerii de cuplu.

Si acum, la final, dupa ce am aflat ce nu le place invitatilor la o nunta, va invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment