Ce fel de mireasa esti?

Te intrebi ce fel de mireasa esti? Fiecare om este diferit, asa ca nici miresele nu seamana unele cu altele. Fiecare se va concentra asupra unui lucru mai mult decat asupra altuia si fiecare mireasa isi poate dori ca nunta sa fie deosebita din anumite puncte de vedere. Asadar, tu ce fel de mireasa esti? In care dintre categoriile de mai jos te incadrezi?

Ce fel de mireasa esti?

1. Romantica si traditionala. Poate visezi la ziua cea mare de cand te-ai nascut. Asa ca, imedit ce te logodesti, incepi sa organizezi evenimentul. Tii cont de tot ceea ce visai cand erai inca o copila ce abia astepta sa imbrace rochia de mireasa. Trebuie sa fie totul traditional si nu in ultimul rand, romantic. Primul dans, marturiile, totul trenbuie sa vorbeasca despre frumoasa voastra poveste de dragoste.

2. Organizata. Poate logodnicul tau are senzatia ca este si el implicat in organizarea nuntii. Dar, in realitate, tu esti cea care ia majoritatea deciziilor. Si asta deoarece ai totul organizat dinainte. Intreaga viata te-ai gandit la asta, ai pus la punct fiecare detaliu, oricat de minor ar fi fost el. Iar acum nu faci altceva decat sa pui in practica ideile adunate de-a lungul timpului. Pentru tine, totul trebuie sa se desfasoare tinand cont de un anumit program. Orice detaliu conteaza.

3. Mireasa care nu se uita la bani. Buget? Ce buget? Pentru tine nu exista limite in acest sens. Vrei ca nunta sa fie un eveniment de poveste, magic, despre care sa se vorbeasca si peste zeci de ani. Vrei sa te simti ca o printesa, asa ca nu iti impui limite cand vine vorba despre banii pe care trebuie sa ii investesti in eveniment. Desigur, trebuie sa iti si permiti, altfel risti sa te afunzi in datorii impreuna cu viitorul tau sot, ceea ce nu este deloc indicat, mai ales acum, cand incepeti noua viata impreuna si urmeaza cheltuieli legate de familia pe care o veti intemeia.

Ce fel de mireasa esti?

Wedded Wonderland

4. Mireasa care vrea o nunta simpla. Pentru tine nu conteaza atat de mult aranjamentele floarale, rochia de mireasa care sa fie parca dintr-un basm si alte lucruri de genul acesta. Tu pui accent pe faptul ca te vei casatori cu barbatul pe care il iubesti. Nu vrei nici multi invitati la nunta. Numai pe cei care conteaza pentru tine. Oamenii dragi iti vor fi alaturi. Preferi ceva simplu si discret. La tine este vorba despre sentimente, lucrurile care se simt, nu lucrurile materiale.

5. Fata lui tata. Tatal tau este prima persoana pe care ai anuantat-o ca te vei casatori? Daca aveti o relatie speciala, atunci sigur vei tine cont de sfaturile tatalui tau pentru organizarea nuntii. De asemenea, stii ca vei fi emotionata si vei varsa cateva lacrimi in timp ce te conduce spre altar! Asa ca ai grija cu machiajul! In plus, la nunta sigur va exista si un moemnt dedicat voua, un dans numai al vostru.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta! Acolo vei gasi surse de inspiratie pentru nunta pe care o organizezi.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment