Ce faci daca mamei tale nu ii place rochia de mireasa

Una dintre cele mai placute activitati pentru viitoarea mireasa este cautarea rochiei de mireasa pe care o viseaza poate de cand era copil. Desigur, poate fi si o experienta destul de stresanta, insa frumoasa cu siguranta. Insa, ce faci daca mamei tale nu ii place rochia de mireasa? Este o situatie nu foarte confortabila, insa exista solutii asa ca nu intra in panica. La final veti ajunge la un numitor comun si toata lumea va fi fericita.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce faci daca mamei tale nu ii place rochia de mireasa?

Poate stii cum vrei sa arate rochia de mireasa, ori poate inca nu ai o imagine clara si vei sti in momentul in care o vei vedea. Va fi dragoste la prima vedere, desigur. Poate ai decis sa apelezi la ajutorul mamei tale pentru a alege impreuna tinuta pe care o vei purta in ziua cea mare. Alegerea rochiei de mireasa este un proces frumos, de care trebuie sa te bucuri, pentru ca face parte din acea etapa din viata ta pe care o vei trai o singura data, asa ca profita de fiecare moment si bucura-te de intregul proces.

Ce faci daca mamei tale nu ii place rochia de mireasa

Martha Stewart Weddings

Sa gasesti rochia de mireasa poate fi destul de dificil si devine mult mai greu daca mama ta nu se arata multumita de ceea ce iti place tie. Daca se intampla lucrul acesta, poti incepe prin a afla ce anume nu ii convine. Poate este vorba despre model, poate nu ii place culoarea, ori considera ca nu se potriveste cu tematica nuntii. Afland care sunt motivele pentru care nu este de acord cu anumite rochii, poti sa restrangi cautarile. Si, daca sugestiile ei vor fi pe placul tau, atunci poti lasa de la tine si poti tine cont si de sfaturile mamei tale.

Ce faci daca mamei tale nu ii place rochia de mireasa, insa tu stii sigur ca aceea ti se potriveste? In acest caz, discutati. Explica-i cum stau lucrurile si nu uita ca, in fond, este ziua ta magica, in primul rand tu trebuie sa fii fericita si multumita de tot, mai ales de rochia pe care o vei imbraca. Pentru ca nu in fiecare zi vei purta o rochie de mireasa!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este esential sa vorbiti, sa aflati ce va place si ce nu va place, ce va doriti si ce nu. Daca apreciezi parerea mamei tale si iti doresti sa o implici in procesul gasirii rochiei de mireasa, atunci vorbiti si astfel puteti ajunge la un rezultat care sa va multumeasca pe amandoua.

Ce faci daca mamei tale nu ii place rochia de mireasa

JENNABETH PHOTOGRAPHY

Ce faci daca mamei tale nu ii place rochia de mireasa si in urma disutiilor nu ati ajuns la un consens? In acest caz, poti cere si alte pareri, ori poti merge chiar singura sa probezi rochii de mireasa si, in momentul in care vei restrange cautarile, atunci cand te vei limita numai la cateva optiuni, ii poti cere din nou sfatul mamei tale si impreuna puteti alege rochia de mireasa. Vazandu-te fericita si incantata de tinuta, poate ii va fi mai usor sa isi dea acceptul.

Acum, dupa ce am vazut ce faci daca mamei tale nu ii place rochia de mireasa, sa vedem cum arata cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment