Ce faci daca locatia pentru nunta este anulata?

Cand vine vorba despre nunta si, in general, despre evenimentele majore din viata noastra, nu avem cum sa nu fim si un pic pesimisti. Si ne intrebam cum ar fi daca lucrurile nu decurg conform planului. Desigur, sunt sanse ca nimic rau sa nu se intample, iar eveniemntul sa fie chiar mai frumos decat ne asteptam noi. Dar exista si sansa ca ceva sa nu fie asa cum ne-am dori. Si, desi niciun viitor mire si nicio viitoare mireasa nu ar vrea sa treaca printr-o experienta neplacuta chiar inainte de nunta, ori in timpul eveniemntului, este bine sa avem si un plan B, sau chiar un plan C. Asa incat, daca ceva nu iese ca la carte, sa luam imediat masuri, sa nu intram in panica si sa nu credem ca evenimentul va fi distrus si va fi o experienta neplacuta pentru toata lumea. Te-ai intrebat vreaodata ce faci daca locatia pentru nunta este anulata? Desigur, ideal ar fi sa nu se intample asta, dar daca te numeri printre ghinionistii care o patesc, atunci nu intra in panica. Sigur exista o rezolvare.

Ce faci daca locatia pentru nunta este anulata?

Inainte de toate, clar nu intri in panica. Gandeste pozitiv si incearca imediat sa gasesti o solutie. Poate, dintr-un motiv sau altul, localul la care urma sa aiba loc petrecerea de nunta, nu mai este disponibil. Desi este clar o tragedie pentru viitorii miri care deja visau nunta perfecta in acel loc, asta nu inseamna ca totul este distrus.

Daca nu aveti inaca un plan de rezerva, este momentul sa va faceti unul. De exemplu, daca se intampla sa aflati cu putin timp inainte de nunta ca petercerea nu se va mai desfasura in localul rezervat, clar se instaleaza panica. Dar discutati voi, mirii, impreuna cu cei ce v-au ajutat sa organizati nunta. Aflati clar ce este de facut. Poate veti reusi sa gasiti un local dispobil si sa incercati sa ii dati apsectul celui pe care tocmai l-ati pierdut.

Ce faci daca locatia pentru nunta este anulata?

Hillberg & Berk

Daca, totusi, va aflati in plin sezon al nuntilor, atunci poate sansele de a gasi o locatuie scad simtitor. Dar nu va dati inca batuti. Ce parere aveti despre nunta in aer liber, poate la tara, sau in curtea unui prieten din orasul in care urmeaza sa aiba loc nunta? Ati putea amenaja acolo un spatiu deosebit, de poveste, care sa concureze chiar cu cel pe care tocmai l-ati pierdut. Da, asta nu se afla in planul initial. Si ce daca? Mergeti in ritmul evenimentelor ce au loc in viata voastra si nu va lastai coplesiti de ele. La final ati putea chiar sa ajungeti la concluzia ca poate totul s-a intamplat cu un motiv si ca nunta, dupa toate peripetiile, a iesit chiar mai bine decat ati sperat inainte ca lucrurile sa o ia razna.

Fiti inventivi, optimisti si cumva veti gasi o rezolvare. Important este sa nu va lastai coplesiti de schimbarile ce au loc pe parcurs, chiar si de cele la care nu v-ati fi asteptat nici in cel mai pesimist scenariu.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment