Ce faci daca invitatii la nunta nu se inteleg bine si intra in conflict?

Te-ai intrebat vreodata ce faci daca invitatii la nunta nu se inteleg bine si intra in conflict? Sigur ca orice mire si orice mireasa si-ar dori sa nu treaca printr-o astfel de experienta in una din cele mai frumoase zile din viata lor. Insa oamenii pot fi imprevizibili si daca luam in calcul si cantitatea de alcool consumata in ziua cea mare, la petrecere, lucrurile pot scapa de sub control. Din fericire, poti face anumite lucruri pentru a rezolva problemele de acest fel intr-un mod rapid, fara ca petrecerea sa fie distrusa iar voi sa va bucurati in continuare de momentele frumoase pe care le traiti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce faci daca invitatii la nunta nu se inteleg bine si intra in conflict?

1. Discuta dinainte cu cineva pentru a se ocupa de problemele ce pot sa apara in timpul nuntii. Voi, mirii, nu trebuie sa va bateti capul cu astfel de incidente, doar sa va bucurati de ziua voastra magica. Asa ca, in cazul in care au loc incidente neplacute, persoana repectiva va fi pregatita pentru a interveni. Iar petrecerea va continua fara probleme. Ai putea ruga o domnisoara de onoare, un cavaler de onoare ori un prieten apropiat sa calmeze oamenii la nevoie si sa se evite dramele care dintr-un motiv sau altul pot sa apara in ziua nuntii.

2. Separa si izoleaza. Stii cum procedeaza mamele cand fratii se cearta? Cam asa trebuie sa procedezi si tu, ori persoana care se ocupa de rezolvarea conflictelor aparute in timpul nuntii. Este bine ca acei invitati ce intra in conflict sa fie separati si la nevoie chiar izolati de restul invitatilor, in functie de gravitatea situatiei. Si, pentru a te asigura ca sunt sanse mai mici ca invitatii sa aiba o disputa, ar fi bine sa gasesti cea mai buna modalitate prin care sa asezi la masa invitatii. Daca stii ca exista anumite probleme intre unele persoane, incearca sa le tii cat mai departe una de cealalta.

Ce faci daca invitatii la nunta nu se inteleg bine

Credit: Kali9/Getty

3. Nu invita persoanele nepotrivite la nunta. Daca stii ca unii oameni au tendinta de a crea haos la evenimente, mai ales dupa ce consuma alcool, atunci, cu diplomatie, ai putea sa le comunici ca nu vor putea veni la nunta. Pe de alta parte, daca este vorba despre o persoana apropiata, poate un parinte, un frate, o sora si asa mai departe, nu ai cum sa nu ii chemi la nunta pe acesti oameni. In schimb, ai putea discuta inainte cu ei si ai putea sa ii rogi sa incerce sa isi controleze impulsul de a intra in conflict cu o alta persoana. Trebuie sa inteleaga ca ziua aceea este a voastra si ar trebui sa va bucurati de fiecare secunda.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Cere-le sa plece. Este ultima optiune si nu ai vrea sa recurgi la ea, insa daca altfel nu se poate si totul scapa de sub control, nu ai de ales. Este ziua in care singurele voastre griji, ale mirilor, sunt legate de „DA!”-ul emotionat pe care il veti rosti, de tortul pe care il veti taia impreuna, de dansul mirilor si nu de dramele altora.

Asadar, ai aflat ce faci daca invitatii la nunta nu se inteleg bine si intra in conflict. Si inainte de a incheia articolul te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Te poti inspira de acolo pentru organizarea nuntii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment