Cateva reguli pentru o buna relatie de cuplu

Atunci cand intri intr-o relatie iti doresti ca lucrurile sa fie si sa ramana mereu frumoase, ca la inceput. Insa, pentru ca asta sa se intample, este bine sa stii cateva reguli pentru o buna relatie de cuplu. Iata care sunt ele. Desigur, este bine sa stii si faptul ca nu mereu totul va fi lapte si miere, insa daca reusiti sa rezolvati impreuna micile dificultati pe care le veti intampina, atunci totul va fi bine la final. Insa, sa nu ne abatem de la subiect si sa vedem care sunt acele reguli pe care fiecare persoana trebuie sa le cunoasca.

Cateva reguli pentru o buna relatie de cuplu

1. Ai grija cu injuraturile! Daca ai obiceiul de a vorbi urat, trebuie sa stii ca barbatilor nu prea le place lucrul asta. Desigur, mai exista si exceptii. Insa, in cazul in care veti ajunge la o discutie mai aprinsa, este posibil sa spui anumite lucruri urate pe care ulterior le vei regreta. Asa ca ai mare grija in aceasta privinta.

Cateva reguli pentru o buna relatie de cuplu

Photo: photographerven

2. Nu iti place familia lui? Ai grija sa nu spui lucruri rautacioase la adresa lor. Cu siguranta nici tie nu ti-ar placea daca el ar proceda astfel. Este bine sa incerci sa te intelegi cu ai lui sau cel putin sa te abtii, sa nu spui lucruri neplacute legate de parintii partenerului tau de cuplu. Chiar daca tie nu iti plac, nu uita ca totusi sunt parintii lui si trebuie sa ii respecti.

3. Nu uita ca dupa ce incepeti sa formati un cuplu, apare acel „noi”. Asa ca nu lua decizii de una singura, ci gandeste-te si la partenerul de cuplu si implica-l si pe el. Este mult mai bine asa, pentru ca relatia voastra sa functioneze.

4. Nu il umili pe partenreul de cuplu, nici cand sunteti numai voi doi, nici cand sunteti in prezenta altora. Este un lucru care il va rani foarte mult asa ca ai grija ce ii spui, chiar si atunci cand esti foarte nervoasa.

5. Incearca sa nu il ameninti sau sa nu ii dai un ultimatum. Chiar daca va certati foarte rau, asta nu inseamna ca trebuie sa incepi sa il ameninti ca il parasesti. Dupa ce vei scapa de starea aceea, cand te vei calma, nu vei mai gandi la fel si cu siguranta vei ajunge sa regreti cuvintele spuse la nervi, asa cum se intampla in cazul multor persoane.

6. Nu trebuie sa ii lasi pe altii sa intervina in relatia voastra, indiferent daca este vorba despre parintii tai, despre prieteni sau oricine altcineva. Este relatia voastra, voi stiti cel mai bine ce este bine pentru voi si ce nu.

7. Incearca sa gandesti pozitiv. Daca vei incepe sa cauti nod in papura si sa vezi numai lucruri negative, atunci cu siguranta numai asta vei vedea. Insa este improtant pentru amandoi sa fii pozitiva, sa fiti pozitivi.

Cateva reguli pentru o buna relatie de cuplu

Shutterstock / 4 PM production

8. Lasa trecutul in urma. Ce a fost, a fost, acum important este sa te concentrezi asupra prezentului. Trecutul te poate tine pe loc.

9. Nu uita ca uneori este nevoie sa faceti si compromisuri pentru ca relatia sa functioneze.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment