Cand prietena din copilarie se casatoreste

Ce faci cand prietena din copilarie se casatoreste? Bineinteles ca te bucuri pentru ea, insa sunt atat de multe lucruri pe care le simti… Atat de multe lucruri pe care ti le amintesti. Si este normal sa fie asa, avand in vedere amintirile comune care va leaga, aventurile din copilarie. Asa ca, atunci cand afli ca prietena din copilarie se casatoreste, incepi sa te simti atat de departe de copilul care erai candva… Realizezi ca ai crescut, te-ai maturizat. Ai o alta viata, responsabilitati etc.

Cand prietena din copilarie se casatoreste

Cand prietena din copilarie se casatoreste nu stii ce sa simti mai intai. Bineinteles, bucurie. Pentru ea. Pentru ca isi va petrece viata alaturi de barbatul pe care il iubeste si care o iubeste. Dar, cumva, simti o usora tristete. Pentru ca te gandesti ca a trecut timpul. Ca nu mai sunteti copiii care erati candva. Ca acum aveti responsabilitati. Ca ati devenit adulti. Si parca uneori ti-e dor de aventurile din copilarie. De viata simpla de atunci. Cand singurele griji se refereau la ce joc ar fi mai potrivit intr-o anumita zi, unde ar trebui sa organizati petrecerea in pijama etc.

Cand prietena din copilarie se casatoreste

The Huffington Post

Desigur, este o noua etapa in viata. Ati evoluat si ati ajuns acolo unde va visati sau sunteti in drum spre acea persoana care vreti sa deveniti. Ati lasat in urma copilaria si ii mai simtiti dorul uneori, dar si aceasta etapa a vietii este atat de frumoasa, incat stiti ca trebuie sa va bucurati de ea, impreuna.

Si, vine nunta celei mai bune prietene din copilarie. Ii vei fi domnisoara de onoare. Va faceti planuri, depanati amintiri si cat de bine este sa simtiti ca dupa atatia ani inca mai pastrati legatura! Inca sunteti prietene. Inca va cunoasteti atat de bine una pe cealalta. Si stiti ca sunteti norocoase sa va aveti una pe alta. Dupa atatia ani.

Cand prietena din copilarie se casatoreste

Outloudkat

Astepti cu nerabdare nunta ei. Chiar daca poate uneori nu iti surade ideea de a participa la o nunta, dar stii ca nunta ei este un eveniment care conteaza si pentru tine. Ca doar nu in fiecare zi se casatoreste prietena din copilarie. Si te bucuri pentru ea. De asemenea, ai grija sa ii comunici viitorului ei sot cat de norocos este ca a gasit-o. Este cea mai buna. Stii ca si el stie asta, dar simti ca este datoria ta sa ii mai spui o data. Ca sa fii sigura ca nu uita. Nu-i poti permite sa uite asa ceva.

Astepti cu nerabdare nunta prietenei din copilarie. Stii ca vei fi emotionata si, oricat de mult iti displace ideea de a varsa o lacrima in preajma altora, sau cu astfel de ocazii, stii ca nu prea ai ce face. Este emotionant in primul rand pentru ea, dar si pentru tine. Stii cat de multe lucruri va leaga, asa ca nu te poti abtine. Accepti ideea ca te vei transforma intr-o fantana arteziana, dar stii ca este ok. Doar vei fi la nunta prietenei tale din copilarie!

Iar acum, inainte de final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment